SF total în acest weekend la editura Nemira!

Pentru că în ultima vreme suntem tot mai răsfăţaţi de cititorii noştri, am socotit de cuviinţă că este timpul să le răspundem cu aceeaşi monedă a aprecierii. Dar nu e numai atât. Până la urmă încercăm (şi sperăm că şi reuşim) să ne situăm la înălţimea sloganului editurii noastre – plăcerea lecturii. Ştim însă că acestea sunt vremuri dificile pentru piaţa de carte, de aceea dorim să venim în întâmpinarea voastră cu tot ceea ce putem. Este şi situaţia acestui weekend, în care două oferte se suprapun pentru ca titlurile noastre să vă încânte şi de acum încolo, aşa cum au făcut-o până acum.

Ei bine, în primul şi în primul rând vă propunem un sfârşit de săptămână în care să vă lăsaţi imaginaţia să lucreze la turaţie maximă, fără vreo oprelişte din exterior. Avem în sensul acesta peste 140 de titluri de top în categoria SF & Fantasy, speciale pentru ca lumi extraterestre şi făpturi fantastice să pătrundă în lumea noastră. Unul din titlurile cele mai cumpărate de cititori pe care vi-l putem recomanda în acest sens este Turnul întunecat: Cântecul lui Susannah, o lucrare care nu numai că demonstrează ce poate face Stephen King în perioada de maturitate a scrisului său, dar vă va pune limitele imaginaţiei la încercare ca niciodată, în special în ce priveşte capacitatea unei fiinţe de a depăşi bariera spaţio-temporală. De încercat neapărat, este o carte pe care recenziile au lăudat-o în mod absolut meritat.

Song of Susannah

Oferta aceasta este însă, desigur, mult mai cuprinzătoare de atât. Între alte titluri puteţi încerca Almanahul Anticipaţia 2014, care are acum o reducere de 40% (22.14 RON) şi care este, probabil, unul din cele mai bune produse de print din România ce promovează inovaţia şi excepţionalitatea în gândire. Iar dacă doriţi mai degrabă să vă îndreptaţi  atenţia spre o capodoperă a literaturii de cursă lungă, credem că una din cele mai bune opţiuni este Poarta lui Frederik Pohl. Pe scurt, acţiunea acesteia descrie omenirea în pragul unor mari descoperiri: pe de o parte a unei vechi civilizaţii extraterestre pe care au botezat-o Heechee, iar pe de alta a unei staţii spaţiale unice: un loc cu gravitaţie redusă, unde spre exemplu nu se poate mătura podeaua deoarece în urma stârnirii lucrurile incep sa plutească. Apropos de limitele imaginaţiei însă, fiţi siguri că asta e numai una dintre surprizele lăsate în urmă de extratereştri 🙂

Poarta Frederik Pohl

A doua ofertă pe care v-am pregătit-o simultan este cea a reducerilor la pachetele Nemira: 40% pentru acest sfârşit de săptămână! Iar aici avem cele mai importante titluri dispuse în aşa fel ca voi să puteţi cuprinde întregul univers al operelor respective la un preţ cât mai accesibil. Este cazul pachetului Jocurile foamei, acum la un preţ excelent de puţin peste 50 RON, dar şi al pachetului Întoarcerea acasă, de Orson Scott Card, care oferă cele 5 titluri care formează această serie excelentă la preţul de 84.90 RON. Recomandarea noastră principală însă este pachetul Cântec de gheaţă şi foc, care garantează o lectură ce vă va influenţa şi însoţi gândurile pentru mult timp de-acum încolo. Acum la un preţ excelent de 188.70 RON.

Pachete cadou

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *