Simply the best: TOP 50 Nemira

Săptămâna aceasta, cele mai populare 50 de titluri Nemira  au o reducere de neratat: -40%!

De-a lungul anilor, Nemira a strâns în jurul ei o comunitate de fani şi cititori extrem de atenţi şi de implicaţi. Oameni care citesc, comentează, trăiesc poveştile dintre coperte, aşteaptă cu sufletul la gură continuarea lor în volumele următoare – pentru că pe toţi îi leagă plăcerea lecturii.

Până duminică, puteţi afla care sunt cele mai bine vândute 50 de titluri de la Nemira – ce anume citesc cu precădere cei din aceeaşi comunitate cu voi, care sunt cărţile care au primit cele mai multe voturi de încredere din partea cititorilor Nemira.

Astfel, dacă în biblioteca ta trebuie să fie simply the best, aceasta este lista pe care o cauţi.

Pe lângă obişnuiţii topurilor de toate felurile: George R.R. Martin sau Stephen King, în acest top sunt SF-uri iconice precum Solaris, Ghidul autostopistului galactic sau Silozul, dar şi mult SF românesc, precum Oraşele scufundate sau Ne vom întoarce în Muribecca. Iar cititorii de non-SF ai Nemira au ales cu precădere una dintre cele mai influente cărţi de teatru scrise vreodată, Munca actorului cu sine însuşi, dar şi cel mai faimos manual de supravieţuire: SAS. Ghidul supravieţuitorului. Cum să spuravieţuieşti oricând şi oriunde.

Şi nu uitaţi că, ajunse pe podium, cele 50 de titluri sunt disponibile cu o reducere de 40%! Până duminică aveţi timp să vă completaţi biblioteca cu cele mai tari cărţi de la Nemira.

top 50600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *