Smart FM, un radio cu carte

Dar sa lasam sloganurile. Smart FM iese in strada sa ofere carti: dincolo de partea practica a acestei campanii, cred ca si gestul simbolic este unul foarte frumos.

Astazi a fost prima zi de campanie si am fost in Piata Victoriei. Ce sa zic ? Inca sunt sub impresia momentului si pentru ca nu imi vine altceva in minte, o sa folosesc o expresie uzata si am sa spun ca “prima zi de campanie a fost un succes”. La ora 11 eram la intersectia dinspre Soseaua Kiseleff si am inceput sa impartim carti soferilor opriti la semafor :”Buna ziua, Smart FM va ofera o carte Nemira, sa cititi in vacanta!”. In mai putin de o ora s-au topit 1.000 de carti ! Reactia a fost una de surpriza, in marea majoritate a cazurilor: soferilor nu le venea sa creada ca acea carte nu costa nimic. Raluca, reporterul de la Smart a fost cu noi si a cules la cald cateva impresii de la soferi: de la discursuri elevate greu de reprodus, pana la “E moca ? Fratioare, sunteti super tari”. Nu, doar Smart 😀

Vineri la ora 11 o sa fim la intersectia de la Obor si o sa ne umplem tolba cu mai multe carti. Dati un claxon daca sunteti prin preajma. Va dam numai carti bune, alese pe spranceana, ma ocup direct de lucrul asta.

Daca vreti o prezentare “cu camasa si cravata” a campaniei Smart FM, un radio cu carte, o gasiti aici.

Cateva poze.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *