Spune-ne ce cărţi vrei să citeşti de la Nemira vara asta şi le poţi câştiga

concurs wishlistNu ştiu voi cum sunteţi, dar pe mine vremea urâtă de afară mă face să mă gândesc din ce în ce mai mult la vară. La drumeţii pe munte, scăldat în mare şi lenevit în iarbă. Orice voi face vara asta, cu siguranţă voi avea cu mine o carte pitită undeva în rucsac, aşteptându-mă langă şezlong sau una care să-mi ţină de urât toată ziua la umbra unui copac. Aşadar, dacă tot e să stau şi să visez, mi-am făcut un Wishlist cu cărţi pe care aş vrea să le am cu mine vara asta. Iată care sunt:

Drood, de Dan Simmons: Trebuie să recunosc că această carte m-a făcut curioasă încă de când am auzit prima dată de ea. Intrigile, misterele, o Londră din alt secol plus Charles Dickens ca personaj mă fac să cred că această carte va intra repede între cele pe care le-am citit fără să le las din mână. În plus, faptul că este scrisă de Dan Simmons este o asigurare în plus.

Carrie, de Stephen King: Nu cred că cineva are vreo îndoială privind talentul scriitorului Stephen King. Pe mine, cărţile lui mă poartă mereu într-o altă lume şi îmi provoacă imaginaţia. De aceea, aş vrea să citesc Carrie, o carte despre care am auzit numai lucruri bune, dar pe care nu am reuşit încă să pun mâna.

Gossip Girl, de Cecily Von Ziegesar:  După părerea mea, nimic nu merge mai bine cu o limonadă, o pălărie mare de soare şi sunetul mării decât o carte glossy. Iar dintre acestea, Gossip Girl pare să fie cea mai interesantă. Recunosc că nu m-am uitat la serialul inspirat de carte, dar numărul fanilor acestei serii mă face să cred că va fi o lectură uşoară şi plăcută, perfectă între două băi în mare sau piscină.

Tu ce cărţi ai lua cu tine în bagaj vara asta? Lasă un comentariu mai jos cu Wishlistul tău pentru vară şi poţi câştiga cărţile dorite.

Condiţiile concursului

Cei care comentează la acest articol folosind Facebook (folosind opţiunea “Comentează cu Facebook”) şi ne spun ce cărţi de la Nemira își doresc să citească și de ce, pot câştiga:
Premiul 3: O carte din listă.
Premiul 2: Două cărţi din listă.
Premiul 1: Trei cărţi din listă.

* Concursul se desfăşoară în perioada 29 mai – 9 iunie 2012.

* Câștigătorii tuturor categoriilor se aleg de către echipa Nemira.
* Câștigătorii vor fi contactați pe Facebook, în maxim trei zile de la încheierea concursului, iar lista cu numele lor va fi postată în maxim șapte zile după aceea.
* Dacă un câștigător nu confirmă în termen de 7 zile, premiile se vor acorda altor participanți.
* Premiile “la alegere” se acordă în limita stocurilor.

57 Commentarii

  1. doru dragne 29/05/2012 Reply
  2. Ovidiu 29/05/2012 Reply
  3. Vlasta Liptak 29/05/2012 Reply
  4. George Caracas 29/05/2012 Reply
  5. Cristina Iancu 29/05/2012 Reply
  6. Adi2024 29/05/2012 Reply
  7. mikaela 30/05/2012 Reply
  8. ovvy 30/05/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *