Stephen King va avea propria emisiune radio!


Sursa: guardian.co.uk

Din 12 Septembrie, americanii își vor putea începe diminețile ascultând la radio o nouă emisiune, numită The Pulse Morning Show. Faimosul autor horror Stephen King, împreună cu personalitatea politică Pat LaMarche, speră să “provoace” anumite persoane cu această emisiune îndrăzneață, compensând atitudinea conservatoare a majorității gazdelor radio din Statele Unite.

Stephen King a declarat în cadrul unei conferințe de presă că vor încerca din răsputeri să realizeze o emisiune cât mai informativă. Vor fi de asemenea provocatori, amuzanți și au de gând, pe cât posibil, să reprezinte o forță comunitară pozitivă. LaMarche a anunțat faptul că emisiunea se va concentra asupra politicienilor “problemă”, în special asupra celor care au de-a face cu sistemul bunăstării sociale.

Sursa: pastemagazine.com

Pe cât de surprinzătoare vi s-ar putea părea această veste, întrucât nu mulți se așteptau să îl vadă pe Stephen King implicat în probleme politice, ne bucură faptul că nu a renunțat deloc la îndatoririle sale scriitoricești. În luna Septembrie va fi lansată o nouă nuvelă horror, “Mile 81”.

Stephen King a lansat anul trecut nu mai puțin de 5 nuvele însă anul acesta, povestirea “Mile 81” s-a lăsat așteptată. Acțiunea va avea loc într-un popas abandonat, aflat la Mila 81 pe drumul Maine Turnpike, alături de Pete Simmons, un copil ce descoperă că aproape toată lumea din jurul său a murit, cât timp s-a aflat în stare de inconștiență. Singurii supraviețuitori sunt alți doi copii și un cal.

O veste mai puțin bună pentru unii este că nuvela va fi lansată exclusiv în format e-book, pe data de 1 Septembrie.

1 Comentariu

  1. Ianolia 04/09/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *