Sunteți pregătiți pentru al patrulea indiciu?

Din clipă în clipă va intra în căsuța voastră de email indiciul zilei de astăzi. Știți ce aveți de făcut: descifrați indiciul şi aflaţi unde este ascuns fragmentul. Apoi reveniţi repede aici şi postaţi într-un comentariu bucata de poveste găsită şi linkul unde era ascunsă.

Primii doi cei mai rapizi detectivi câştigă:

  • Locul 1 : Bon valoric 30 lei (cu care va puteti cumpara carti Nemira) si  un tricou Suspans.ro.
  • Locul 2: Bon valoric 20 lei.

Dacă nu sunteți deja abonați nimic nu e pierdut, trebuie doar să vizitați suspans.ro și să înscrieți adresa voastră de email în căsuța newsletterului. Etapele zilnice nu sunt eliminatorii, astfel încât fiecare îşi păstreză şansa de a prinde criminalul. O arhivă a tuturor fragmentelor de poveste puteţi găsi în pagina Agenţiei de lecturi particulare.

Am văzut că deja există detectivi dornici să își încerce șansele pentru premiul cel mare. Ca să îl demascați pe criminal trebuie să trimiteți la o adresă de email pe care o vom face publică mâine numele criminalului și descrierea modului în care s-au petrecut faptele. Din păcate nu este suficient să nominalizați pe cineva, un detectiv bun trebuie să explice toate enigmele.

Și mai e ceva: fiecare concurent are dreptul la o singură încercare. Astfel vrem să evităm presupoziții venite în avalanșă fără a lua fi luate în calcul toate problele. Țineți minte, cazul nu e ușor!

Atenţie!
Poate pentru a păstra suspansul şi a nu vă influenţa căutările, comentariile voastre pe blogul Nemira NU vor fi aprobate instantaneu. Un detectiv bun lucrează mai mereu singur, nu-i aşa? :) Cine nu va găsi indiciul de astăzi îl poate vedea la sfârşitul zilei pe blog sau mâine (la aproximativ aceeaşi oră) în email. Premiile se vor acorda luni pe adresele de mail cu care veţi posta comentariile.

Succes!

Update: felicitări celor doi câştigători ai zilei de azi, Cristi şi Daniel! Cum Cristi a mai câştigat locul I în altă zi, am hotărât (în acord cu ocupantul locului I) ca tricoul Suspans.ro să meargă la Daniel. Succes în continuare şi staţi cu ochii pe noi!

34 Commentarii

  1. Freckles 06/06/2010 Reply
  2. Bogdan 06/06/2010 Reply
  3. bianca 06/06/2010 Reply
  4. deea 06/06/2010 Reply
  5. mada 06/06/2010 Reply
  6. SirNeo 06/06/2010 Reply
  7. laris 06/06/2010 Reply
  8. Flav 06/06/2010 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *