Sunteți pregătiți să pășiți în viitor?

Cum se va putea supraviețui în era post-umană? Și de fapt… cum va arăta aceasta?

Cine este Adrian Bejan și cum a reușit el să uimească cercetători din lumea întreagă, ajungând una dintre personalitățile cele mai proeminente ale lumii de știință mondiale? Dar de Adrian Buzatu, românul aflat în căutarea Bosomului Higgs, și nu oriunde, ci chiar la CERN, ați auzit?

Cum vă cultivați simțul minunării? Depășind oare limitele imaginației? Care este primul lucru care vă vine în minte când auziți titlul ”Iubitul meu vampir și cometa de sânge?” Și cine să fie cei care ne aduc ”Vești dintr-un Univers pitic?”

V-ați întrebat vreodată cine sunt autorii români de SF de generație nouă, ce scriu, unde sunt publicați, cine îi citește și cum au reușit ei să se impună în literatura modernă autohtonă?

Ce spun cele mai luminate minți ale contemporaneității despre posibilitatea reală a întâlnirii omenirii cu o civilizație extraterestră?

Ce au în comun saga lui George R. R. MartinCântec de gheață și foc și seria Grădinile Lunii a lui Steve Erikson, în afară de celebritate, evident?

Și cum v-ar plăcea să asistați la o dezbatere în timp real între știință, ficțiune și spiritualitate? Vocea cui se va face auzită mai puternic?

Dacă vreți să aflați răspunsul la aceste întrebări, dar și la multe altele, dacă doriți să faceți cunoștință cu cei care pun în practică viitorul chiar în acest moment, dacă vreți să vă pierdeți pentru câteva clipe în lumi fantastice și misterioase, și, nu în ultimul rând, dacă vreți să explorați frontierele prezentului, pentru a imagina viitorul, atunci Almanahul Anticipația este ceea vă trebuie!

Cel mai bine vândut volum în cadrul Târgului Gaudeamus, distins cu premiul pentru Cea mai bună carte a anului 2012 în cadrul Galei Comunicații Mobile, Almanahul Anticipația ne aduce înapoi trecutul pentru a ne înțelege prezentul și astfel, ne dă posibilitatea să ne anticipăm viitorul.

Colecția de articole de știință, interviurile, lucrările de ficțiune, profilele de autori ce au marcat pentru totdeauna literatura SF, precum și personalitățile marcante care își pun semnătura în diversele capitole, fac din Almanah o lucrare de excepție, pe care oricine ar trebui să o aibă în bibliotecă.

Și pentru că ne-am gândit la voi și la cei dragi vouă, anticipăm Crăciunul cu o ofertă de neegalat: până în 17 decembrie, aveți o reducere de 28% la Almanahul Anticipația, dar și transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei!

Și nu uitați! Alamanahul Anticipația și Colecția de Povestiri Științifico-Fantastice pot fi cumpărate și din rețelele de distribuție a presei (chioșcurile de ziare)

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *