Te provocăm la șapte aventuri de Halloween!

Bu-Hu-Hu! Nu, nu este o bufniță. Un zombie rătăcit îți bate în fereastră, furiile se adăpostesc în pod, iar vârcolacii organizează serenade în fiecare seară, sub privirea critică a semizeilor trădători, mult prea ocupați cu planurile de răzbunare pentru a aprecia orchestra scheletelor incomplete (din nefericire, lipsesc câteva degete, iar un chitarist încă își caută un picior).

Octombrie este luna vrăjitoarelor și a descântecelor, a vampirilor melancolici și a fantomelor buclucașe. Ne ascundem sub pături cu provizii generoase de ciocolată caldă, dulciuri și povești de groază, urmărind cu nerăbdare cum secundarul și minutarul se opresc în dreptul numărului 12, „startul” unui binge-reading fără întoarcere. Noi sperăm să supraviețuiești și în acest an, dar disparițiile sunt foarte comune în această perioadă; dacă nu vei mai citi vreodată un articol scris de noi, ne bucurăm că te-am cunoscut și ne pare rău că acest Halloween a fost cel fatidic.

Desigur, poți vorbi cu Necromantul Jorg Ancrath de la Școala de Magie Nemira dacă mai ai „treburi de rezolvat”; colecționează datorii și secrete, iar un aliat devotat ca tine îl poate ajuta să devină rege. Până atunci, destinul tău se află în mâinile noastre, cei care îți vom decide soarta la finalul lunii.

Cum vom proceda? Ți-am pregătit șapte aventuri (și nu doar pentru noaptea de Halloween). În funcție de calitățile și talentele tale, de nivelul de improvizație și rezistența plămânilor (și a picioarelor), va trebui să accepți cel puțin două provocări de la noi pentru a ne demonstra că nu îți este teamă și că ești un supraviețuitor/o supraviețuitoare.

freestocks-org-425057-unsplash

Propunerile noastre:

  1. Fata cu toate darurile și Băiatul de pe pod. De la o sală de clasă (aparent) obișnuită la stația Rosalind Franklin este doar un singur pas. Împreună cu Melanie și Greaves, doi copii speciali, trebuie să înveți să te descurci într-o apocalipsă zombie, unde tu reprezinți o delicatesă rară, greu de ignorat. Partea rea? Și unul dintre aliații tăi ar dori să te mănânce.
  2. IT. Patru zile în Derry, Maine. Trebuie să dansezi cu Pennywise și să faceți cel puțin un selfie. Dacă spargi toate baloanele roșii și te întâlnești pe drum cu Păguboșii, ai toate șansele să primești cadou Frumoasele adormite, un thriller blockbuster de neratat la Gaudeamus 2018.
  3. Transformarea. Misiunea ta este simplă: fii mai rapid(ă) ca viralii și găsește Zidul și Colonia. Nu mai ai mult timp la dispoziție: resursele se diminuează și luminile de protecție urmează să se stingă. Câțiva tineri se strecoară din „mulțime”, riscă și acceptă o provocare soră cu condamnarea la moarte. Iar Peter Jaxton are nevoie de susținerea ta.
  4. HMS Terror. Ești izolat(ă) la capătul Pământului alături de un grup de bărbați disperați să supraviețuiască Îți recomandăm să ai aproape haine groase, o plapumă și resurse nelimitate de ceai, deoarece gheața și frigul nu se vor dezlipi de tine. Bonus: un monstru vă pândește și urmează să vă ucidă pe rând. Distracție plăcută!
  5. Orașul nouă în flăcări. Cadet în elita militară sau nomad? Indiferent de alegere, invazia extraterestră urmează să aibă loc la sfârșitul lunii. Antrenează-te alături de Jax și Naomi, fură tehnologia dușmanilor și protejează omenirea.
  6. Vassa și Noaptea. Armele tale: o păpușă vorbitoare și pofticioasă, un stol de lebede și Noaptea. Misiune: strecoară-te într-un magazin BY’s, evit-o pe Babs, proprietara magazinului, și fură trei bomboane de Halloween. Dacă paznicii o să te prindă, capul tău va ajunge pe unul dintre parii (liberi) ce înconjoară parcarea.
  7. Silozul. O să trăiești sub pământ, într-un complex dotat cu toate facilitățile. Nu vei avea acces la etajele superioare, unde conducerea ascunde adevărul în spatele ușilor închise și a serverelor ce îți asigură supraviețuirea. Te așteaptă câteva zile dificile, secrete și minciuni, precum și reguli și legi nescrise, pe care NU ai voie să le încalci. Recunoaște-i pe rebeli înainte să fie prea târziu.

Baftă, succes și fingers crossed!

2 Commentarii

  1. Alexandra B. 29/10/2018 Reply
    • Nemira 02/11/2018 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *