Ultima zi pentru detectivii Suspans.ro: indiciul final + 2 indicii bonus

Iată că se apropie de sfârşit concursul nostru. Şi îmi pare foarte rău că nu ne mai jucăm, a fost foarte distractiv până acum.

Astăzi aflăm ce s-a petrecut cu adevărat în cabană. Sau, oricum, vom avea toate piesele de puzzle pentru a deconspira criminalul. Ştiţi deja ce trebuie să faceţi cu indiciul ascuns pe unul din siteurile Nemira: după ce îl găsiţi vă întoarceţi fuga aici şi puneţi într-un comentariu linkul la pagina unde am ascuns fragmentul de text. (Fragmentul fiind în format imagine, nu veţi putea folosi copy&paste pentru a-l posta aici.)

Vor fi de asemenea două indicii bonus (ascunse pe blogurile partenere), pentru găsirea cărora nu dăm premiu, dar veţi avea nevoie de ele pentru a descifra enigma.

Ce faceţi când credeţi că ştiţi ce s-a petrecut? Pentru a câştiga marele premiu, trebuie să trimiteţi un mail la online@nemira.ro în care să descrieţi ce s-a întâmplat în cabana Suspans.ro:

  • cine este criminalul
  • unde s-au petrecut evenimentele ce au dus la moartea lui Alexandru Popp
  • în ce interval de timp
  • care este logica întregului curs al evenimentelor (paşii care s-au auzit pe scări, muzica ce s-a auzit sâmbătă dimineaţa etc.)

Altfel spus, nu este de ajuns să nominalizaţi pe cineva. Trebuie ţinut cont de toate informaţiile oferite şi arătat cum a comis crima şi a reuşit să se ascundă până acum.

Dacă până mâine, 10 iunie, ora 14:00, nu primim nici un răspuns corect, va fi lansat un indiciu suplimentar.

Nu uitaţi: datele oferite de vocea “povestitorului” (persoana a treia omniscient) sunt adevărate. Pentru informaţiile pe care le extrageţi din discuţia celor implicaţi… nu ne asumăm nici o răspundere 🙂 Altfel spus, criminalul/criminalii poate/pot minţi cu bună ştiinţă pentu a-şi ascunde urmele.

Vă rugăm ca răspunsurile să fie formulate clar şi ordonat (ideal este să urmăriţi firul cronologic), altfel există riscul să nu înţelegem argumentaţia şi nu vom acorda premiul. Sigur că iţele sunt încurcate, dar logica unui detectiv bun trebuie să fie limpede precum cristalul 🙂

Premiile pentru dezlegarea misterului sunt:

  1. Locul 1: Bon valoric de 200 de lei (cu care vă puteţi cumpăra cărţile dorite din librăria virtuală Nemira.ro) şi un tricou special conceput pentru această ocazie
  2. Locul 2: Bon valoric de 100 de lei şi un tricou cu Suspans.ro

Fie ca cel mai bun detectiv să câştige!

Update: Câştigătorii sunt Adina şi Pax, felicitări!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *