Under the Dome şi în sezonul 2

under_the_dome_2

Adaptarea cărţii Sub Dom de Stephen King în serialul Under the Dome este cea mai urmărită premieră de vară din anul 2000 până acum de la CBS, producătorii serialului. Cu astfel de rezultate, CBS are gânduri serioase de a produce şi cel de-al doilea sezon al serialului şi se va reîntoarce pe micile ecrane în vara anului 2014 cu alte 13 episoade.

„Suntem foarte bucuroşi că vom putea spune mai multe poveşti despre Dom şi despre secretele din Chester’s Mill şi de-a dreptul încântaţi să îl avem pe însuşi maestrul povestitor, Stephen King, cel care va spune prima poveste din următorul sezon”, a declarant Nina Tassler, preşedintele CBS Entertainment.

În ciuda acestui succes, cei care au citit şi cartea, Sub Dom, îi blamează pe producători că s-au îndepărtat prea mult de carte, însă chiar Stephen King a intervenit şi a apărat toate aceste modificări. Motivaţia sa este că multe dintre schimbările făcute de Brian K. Vaughan şi echipa sa au fost necesare, iar el le-a aprobat fără nicio problemă. Chiar şi toate acele schimbări care trebuiau să existe tocmai pentru că scenariştii au reimaginat complet sursa Domului.

De la lansare, Under the Dome a avut momente bune şi mai puţin bune. Startul a fost bun, în câteva episoade atmosfera a fost extrem de amorţită, ultimele 2-3 episoade recuperând laacest capitol. E de văzut în ce măsura acest serial va avea succes şi în al doilea sezon.

Succes sau nu, cartea este foarte reuşită, Sub Dom,  şi o recomandăm cu mare drag.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *