Under the Dome – Un nou episod, o nouă porţie de dramă

Sub DOmÎn serialul Under the Dome drama  este la ea acasă. Episodul 5 a reuşit să se menţină pe linia de plutire la capitolul dramă, acţiune şi suspans. Dacă nu aţi reuşit să vedeţi încă ultimul episod, atenţie spoiler alert!

La finalul episodului trecut Big Jim o descoperă pe Angie în micul buncăr al familiei. Deşi am fi crezut că acesta o va elibera imediat, Big Jim îşi ia puţin timp de gândire, probabil să îşi dea seama care sunt consecinţele descoperirii unei astfel de fapte. Într-un final, Big Jim ia o decizie dar numai în momentul în care  crede că întregul oraş urmează să fie ras de pe faţa pământului. Dar ajungem şi acolo. 

Deşi timp de o săptămână, de când apăruse Domul, nimeni nu şi-a putut vedea rudele din afara Domului, trupele militare organizează o zi specială în care prietenii, rudele din exterior pot veni la marginea Domului şi pot comunica, ce-i drept, prin scris, cu apropiaţii lor. Cetăţenii din Chester’s Mill cred că asistă la o zi specială de vizite ce reprezintă, de fapt, o zi de rămas bun. Trupele militare le-au oferit şansa acestor persoanje de a se revedea înainte de a trimite o bombă menită să nimicească Domul,implicit şi oraşul.

Datorită salvatorului de serviciu din fiecare episod, Barbie, oamenii reuşesc să afle la timp despre intenţiile armatei şi se refugiază toţi în vechea fabrică de ciment. Toate aceste momente sunt presărate de drame mai mici şi personale pe care vă invit să le descoperiţi voi înşivă.

Cert e că nici rachetele nu reuşesc să distrugă Domul, episodul încheindu-se cu un Dom intact dar cu totul distrus în afara acestuia.

Până săptămâna viitoare, vă recomandăm să citiţi şi cartea, Sub Dom de Stephen King.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *