Nemira îşi aşteaptă cititorii la MARE distanţă de casă!

Libraria Nemira Vama VecheToţi cititorii aflaţi în vacanţă la mare sunt aşteptaţi în librăriile Nemira din 2 Mai şi Vama Veche, cu toată oferta de carte a editurii. Cele mai noi apariţii editoriale, unii dintre cei mai valoroşi autori publicaţi în binecunoscutele colecţiile Babel, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Ghidul Xenofobului, Biblioteca de Politică, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie, Byzantivm etc. şi cele mai atractive promoţii, toate îşi aşteaptă cititorii în vacanţă.

Nemira încurajează redescoperirea plăcerii lecturii în timpul liber, aducând la standurile de vânzare de pe malul mării o gamă largă de cărţi la 5 şi 10 lei şi oferind o reducere de 25% pentru tot restul ofertei de carte. Nici cei mici nu au fost uitaţi, ei putând să-şi facă noi prieteni adevăraţi: cărţile colecţiei Nemi.

Librăria Nemira din localitatea 2 Mai este deschisă zilnic între orele 8:00-13:00 şi 16:00-20:00. Situată pe Aleea Taberei, principalul drum pe care turiştii îl traversează pentru a ajunge pe plaja 2 Mai, Librăria Nemira funcţionează într-un cadru rustic, specific staţiunilor din sudul litoralului românesc.

Libraria Nemira 2 Mai

Libraria Nemira din localitatea Vama Veche se află la doar câţiva metri de plajă, în capătul principalului drum comercial, şi este deschisă zilnic între orele 10:00 și 20:30.

Libraria Nemira Vama Veche

Librăriile Nemira de la MARE distanţă de casă sunt deschise în perioada 15 iunie – 31 august.

Dacă nu sunteţi la mare, vă reamintim că puteţi avea acees la cărţile Nemira intrând pe librăria online Nemira.ro sau mergând la una dintre cele patru librării Nemira din ţară: Librăria Nemira Magheru, Librăria Nemira din Băneasa Shopping City, Librăria Nemira Afi Cotroceni sau Librăria Nemira din Palas Shopping Mall Iași.

Nemira vă invită să redescoperiţi plăcerea lecturii în vacanţă!

 

1 Comentariu

  1. ion 25/07/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *