Urzeala Tronurilor a mai luat un Emmy!

Aseară, la cea de-a 63-a ediţie a Premiilor Emmy, interpretul lui Tyrion Lannister, Peter Dinklage, a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar, într-un serial dramă!

Este o performanță excepțională pentru “Urzeala Tronurilor”, câștigătoare a mai multe Premii Emmy, ținând cont că este primul său an în care a fost nominalizat. Competiția a fost puternică, Peter Dinklage concurând alături de nume cunoscute precum John Slattery (Roger Sterling, “Mad Men”), Alan Cumming (Eli Gold, “The Good Wife”) sau Andre Braugher (Owen, “Men Of A Certain Age”).

Pentru cei care nu au reușit să urmărească online sau prin alte mijloace decernarea premiilor, ar trebui să știți că Gala Emmy a fost difuzată din clădirea Nokia Theater din Los Angeles, animată de Jane Lynch, un star al comediei muzicale “Glee”. Seara a debutat cu un mic film plin de ironie, dedicat gloriei televiziunii:

 

Și pentru că suspansul așteptării câștigătorilor nu era suficient, seara a fost presărată și cu o serie de surprize precum apariţia neaşteptată a actorului american Charlie Sheen. Acesta a fost concediat din serialul “Doi bărbaţi şi jumătate” la începutul acestui an, după ce l-a insultat copios pe unul dintre producători.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *