Urzeala tronurilor este cel mai piratat serial în 2012

Serialul TV “Urzeala tronurilor” se află pe primul loc în topul celor mai piratate producţii de televiziune în anul 2012, potrivit site-ului Torrentfreak.

Cu peste 4.280.000  de download-uri pentru fiecare episod, serialul Urzeala tronurilor a fost încoronat cel mai piratat serial TV al anului 2012.

Cel mai mare procent de piraterie, peste 80%, se desfășoară în afara Statelor Unite, cauza principală fiind lipsa disponibilității serialelor respective. Aceste este si cazul serialului Urzeala tronurilor. Întârzierile în difuzarea episoadelor și decizia celor de la HBO de a limita difuzările online în anumite regiuni au contribuit la ridicarea nivelului de piraterie.

Game of Thrones este deosebit de popular în Australia, unde oamenii trebuie să aștepte o săptămână în plus față de fanii din SUA pentru a vedea spectacolul. Cu toate acestea, sute de mii de americani optează pentru descărcarea gratuită a serialului.

Nu uita că Nemira oferă o reducere specială de 38% pentru pachetul Cântec de Gheață și Foc, ce conține toate cele cinci volume semnate de George R.R. Martin.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *