“Urzeala Tronurilor” la Premiile Emmy!

 

Update:

A fost un weekend plin de sperante si de comentarii favorabile actorilor din “Urzeala Tronurilor”. Ati propus spre nominalizare in special actorii Sean Bean, Emilia Clarke, Jason Momoa, Lena Headey, Michelle Fairley si multi altii.

Acum cateva clipe am facut si tragerea la sorti dintre cele 26 de comentarii iar cate un exemplar din “Inclestarea Regilor” se indreapta catre voicunike, Catalin Maria si Palade Dan. Felicitari!

 

In cursul zilei de ieri au fost anuntate nominalizarile pentru Premiile Emmy 2011. Mult asteptatul eveniment se prezinta cu vesti bune si pentru cititorii fantasy intrucat serialul “Urzeala Tronurilor” a reusit performanta de a obtine un numar tare frumos de 13 nominalizari!

Printre cele mai semnificative categorii in care a fost inclus serialul “Urzeala Tronurilor” se numara sectiunea “Cel mai bun serial dramatic” si “Cel mai bun actor in rol secundar dramatic”, pentru rolul jucat de Peter Dinklage, al simpaticului pitic Lannister. Restul categoriilor bifate cu succes sunt cat se poate de diverse, ajungand chiar in sfera tehnica, precum nominalizari pentru costume, make-up, efecte vizuale si de sunet, casting si multe altele.

Munca lui Tim Van Patten a fost si ea extrem de apreciata, intrand pe lista celor mai bune regii de serial dramatic, iar cei doi scenaristi, David Benioff si D.B. Weiss au primit nominalizarea pentru “Cel mai bun scenariu de serial dramatic”.

Pe 19 Septembrie, de la ora 3 dimineata, HBO Romania va difuza in direct Gala Premiilor Emmy, editia a 63-a. Insa sunt mai bine de 2 luni pana atunci, motiv pentru care noi ne punem pe treaba si incepem sa facem speculatii. Vom studia bine listele complete cu nominalizari, facute publice aici, si le vom tine pumnii preferatilor nostri.

Eu cred ca cele 13 nominalizari acordate serialului nu sunt nici pe departe complete, asa ca as vrea sa realizez impreuna cu voi, cititorii Nemira si in special fanii Urzeala Tronurilor, o  lista mult mai completa a nominalizarilor pe care “Urzeala Tronurilor” ar merita-o. Credeti ca Peter Dinklage este singurul actor din serial care merita un loc printre nominalizatii Premiilor Emmy 2011?

Mai mult, fiindca astazi am lansat noul volum Hardcover “Inclestarea Regilor”, oferim prin tragere la sorti 3 exemplare celor care se implica in discutia propusa mai sus!

Deadline: 18 Iulie, ora 23:59.

32 Commentarii

  1. Laurentzyu 15/07/2011 Reply
  2. silviu 15/07/2011 Reply
  3. Laurentzyu 15/07/2011 Reply
    • silviu 15/07/2011 Reply
  4. ion 16/07/2011 Reply
  5. Florin 16/07/2011 Reply
  6. serban cornel 16/07/2011 Reply
  7. Razvan 16/07/2011 Reply
  8. voicunike 16/07/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *