Viaţa e, de fapt, OK. Mai ales în vacanţă, alături de cărţile Nemira.

Ai crescut. Te-ai făcut mare. Te-ai maturizat, cum se spune. Ai trecut prin acele încercări ale vieţii care să-ţi ofere imaginea de ansamblu asupra lumii. Şi totuşi, la un moment dat, ceva nu mai merge. Ceva nevăzut parcă te ţine în loc, făcându-te să te dai câţiva paşi în spate pentru a reevalua situaţia. Ce se întâmplă? De ce nu mai funcţionează totul ca înainte? E posibil ca lucrurile să se prezinte altfel decât ştiai? Ca lumea să funcţioneze după cu totul şi cu totul alte reguli?

În bestseller-ul Viaţa ca o ţeapă, cartea care deschide campania Cartea de vacanţă, adusă vouă de editura Nemira împreună cu ziarul Libertatea, autorul vă prezintă principalele zece motive care ne transformă viaţa într-un chin. Apoi, tot acesta vă va învăţa cum să le îndreptaţi. Pentru că, de fapt, nu sunteţi victime ale universului, ci creatori puternici. Puteţi face în viaţă schimbări care să vă ducă acolo unde doriţi.

Iată, aşadar, decalogul (interogativ) pe care îl propune Alan H. Cohen în această bijuterie self-help:

1. Îţi risipeşti puterea?

2. Nu te aştepţi la nimic bun?

3. Te cramponezi în trecut?

4. Te laşi condus de aparenţe?

5. Îţi iroseşti energia pe lucruri care nu-ţi plac?

6. Încerci permanent să demonstrezi ceva?

7. Trăieşti visele altcuiva?

8. Spui DA când ai vrea să spui NU?

9. Crezi că trebuie să faci totul singur?

10. Ai uitat să te bucuri de călătorie?

Pentru a descoperi răspunsurile acestor întrebări, însă, ai de făcut un singur lucru: să mergi, înainte de a pleca în vacanţă şi a uita de griji, la chioşcurile de presă pentru a cumpăra această carte. Te asigurăm că merită!

Viata ca o teapa

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *