VIN TITANII la Comic Con București

Este oficial: pe 1 septembrie seria manga Atacul titanilor se lansează la Comic Con București! La aniversarea de 1 an, NEZUMI powered by Nemira vine la cel mai mare Comic Con creat vreodată la noi în țară cu două titluri noi, cele care stau la baza fenomenului cultural internațional de manga inițiat de japonezii de la Kodansha, îndelung așteptate de comunitatea din România: Atacul titanilor și Minciuna ta din aprilie.

Este un moment de răscruce pentru toți iubitorii de manga, care va fi celebrat așa cum se cuvine pe Arena Națională, în perioada 1-3 septembrie, la standul Nemira, aflat în proximitatea zonei japoneze și nu numai! Toți otaku sunt invitați să se bucure de această premieră cu un program special la stand: întâlniri cu editorii și traducătorii NEZUMI, ateliere de kimono, face painting, origami, caligrafie japoneză sau j-pop! Tot la standul Nemira ne vom bucura împreună de această premieră cu un spectacol de taiko și inserții de lectură manga, iar pe scena mare, toți câștigătorii concursului de cosplay vor fi premiați cu un pachet de manga NEZUMI. Nu în ultimul rând, NEZUMI va fi prezent și în zona japoneză cu un duo interesant de ateliere – un Q&A cu oamenii din spatele NEZUMI și un workshop de manga susținut de Noctis Art. Fiecare moment dedicat culturii, autorilor, personajelor, poveștilor care au dat naștere seriilor Atacul titanilor și Minciuna ta din aprilie.

Traduse din japoneză de Antonia Ivanciu, Mălina Coşan, Cosmin Tița și Ilinca Licurici, nume cunoscute și apreciate de iubitorii de cultură japoneză din România, aceste două titluri sunt dovada vie a faptului că fenomenul manga este din ce în ce mai puternic la noi în țară. Comunitatea iubitorilor benzilor desenate japoneze crește văzând cu ochii, iar NEZUMI își propune să o susțină cu toate mijloacele pe care le are la îndemână: titluri de renume internațional în limba română, traduceri fidele direct din japoneză, prețuri avantajoase, evenimente pentru otaku, intrigi puternice și eroi memorabili – câte ceva pentru fiecare. Pentru că NEZUMI este oricine vrei să fii azi

Atacul titanilor este un adevărat hit manga – cu vânzări de peste 110 milioane de exemplare la nivel mondial, ne va ține cu sufletul la gură într-o lume în care binele și răul se împletesc până nu se mai disting. Deși initial lumea pare clar divizată între oameni și titani, între ziduri și amenințarea din afara lor, în 33 de volume publicate în format omnibus (2 volume într-unul), vom vedea că, de fapt, nimic nu este ceea ce pare!

Seria Minciuna ta din aprilie, premiată cu Best Shōnen Manga, ne sugerează încă din titlu tema principală: oricât ne vom minți pe noi înșine, la un moment dat, vom fi nevoiți să ne confruntăm cu adevăratele noastre emoții. Răvășitoare până la lacrimi, Minciuna ta din aprilie este o manga pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă deoarece abordează subiecte precum pierderea celor dragi, regăsirea de sine, bullying-ul și terapia prin artă.

Vă așteptăm cu drag la standul Nemira să celebrăm manga NEZUMI în limba română! Pentru că NEZUMI este oricine vrei să fii azi!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *