Librăriile Nemira vin pe litoral

725p325

Soarele strălucind pe cer, sunetul valurilor și nisipul fierbinte pot fi un peisaj foarte bun pentru o zi dedicată lecturii pe malul mării. Nemira dă startul la lectură pe plajă odată cu redeschiderea celor două librării sezoniere din staţiunile Vama Veche şi 2 Mai. În perioada 16 iunie – 31 august, toţi cei care îşi vor petrece concediile sau vacanţele pe litorulul românesc sunt invitaţi să îşi împrospăteze « stocul » de carte direct din librărille Nemira de la malul mării.

Cărţile colecţiilor deja consecrate – Nautilus, Suspans, Babel, Damen Tango, Istoria, Yorick, Philemon, Cuaternar şi nu în ultimul rând cărţile pentru copii şi adolescenţi vor deveni prietenii voştri în această vacanţă.

Punctele de vânzare Nemira de pe litoral propun cititorilor o gamă largă de noutăţi editoriale, autori străini şi români, oferte pentru toate buzunarele şi multe alte surprize. De la cărți de ficțiune literară, science fiction și fantasy, literatură young adult, dar și nonficțiune, Editura Nemira are cartea potrivită pentru fiecare şi pentru orice buzunar.

Librăria Nemira din Vama Veche se află la doar câţiva metri de plajă, în capătul principalului drum comercial, şi este deschisă zilnic între orele 9.00-13.00 şi 16.00-20.00.

Librăria Nemira din 2 Mai este situată pe Aleea Taberei, principalul drum pe care turiştii îl traversează pentru a ajunge pe plaja 2 Mai, şi este deschisă zilnic între orele 9.00-13.00 şi 16.00-20.00.

Cei care vor face drumeţii prin ţară pot descoperi titlurile Nemira în librăriile din Timişoara (Librăria Iulius Mall Timişoara) şi Cluj (Librăria Polus Center Cluj).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *