Vreţi să vedeţi o secvenţă din Jocurile Foamei înainte de premieră?

Au mai rămas doar patru zile până la premiera la nivel mondial a Jocurilor Foamei şi numai două zile până la avanpremiera care va avea loc la Sun Plaza Bucureşti!

Regizorul Gary Ross mărturiseşte că atunci când a văzut filmul Winter’s Bone, în care Jennifer Lawrence a avut un rol important, şi-a dat seama că ea este persoana cea mai potrivită pentru rolul lui Katniss. “Când am cunoscut-o pe Jen, am fost chiar şi mai convins. Pur şi simplu m-a dat pe spate, deci a fost o decizie uşoară“, adaugă acesta.

Dacă nu mai puteţi aştepta până la premieră, iată o secvenţă din film care tocmai a apărut pe internet! Este vorba de secvenţa în care Katniss (Jennifer Lawrence) îşi ia rămas bun de la Gale (Liam Hemsworth), înainte să plece din Districtul 12. Cum vi se pare?

[embeded: src=” http://www.youtube.com/v/hz6IBb3bFLg?version=3&feature=player_detailpage” width=”580″ height=”340″ ]

Nu uitaţi! Încă puteţi participa la concursul de pe Facebook la care puteţi câştiga o invitaţie la avanpremieră! Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu la această poză, în care să ne spuneţi ce armă aţi vrea să aveţi la dispoziţie şi de ce, dacă aţi fi printre participanţii la Jocurile Foamei.

De asemenea, dacă încă nu aţi apucat să citiţi trilogia de succes a Suzannei Collins, acum aveţi ocazia să achiziţionaţi pachetul Jocurile Foamei cu o reducere de 45%, pentru a afla deznodământul seriei fără a mai aştepta următoarele două filme!

1 Comentariu

  1. codreanu 20/03/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *