Witcher se reîntoarce cu sezonul 3 în iunie!

Știm că așteptați această veste de mult timp & oficial vă puteți face planurile de vacanță: sezonul 3 din Witcher își face apariția, cu prima parte, pe 29 iunie și, cu a doua parte, pe 27 iulie.

Pregătește-te să te întorci în Witcherverse!

Pachetul complet cu romanele scrise de Andrzej Sapkowki și volumele de povestiri din serie este disponibil în imprintul Armada powered by Nemira.

Primele trei audiobook-uri le poți găsi pe platforma celor de la AudioTribe.ro, narate de Ionuț Grama, împreună cu ebook-urile seriei.

Ce ne aduce sezonul nou din Witcher?

Trailerul de la Netflix a zguduit comunitatea de fani și face așteptarea și mai grea.

Sezonul 3 din Witcher este bazat pe volumul 4 din seria de cărți: Vremea disprețului.

„La fel ca o vrajă complicată, romanul lui Sapkowski este un amestec de fantasy, discurs intelectual și umor negru.“

Time

Monarhii, magicienii și bestiile de pe Continent se luptă ca să o captureze pe Ciri. Dar Geralt este cu un pas înaintea lor face tot posibilul să o protejeze. Împreună cu Yennefer, Geralt și Ciri ajung în fortăreața Aretuza. Acolo speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei, dar, în schimb, descoperă că au aterizat pe un câmp de luptă al corupției politice, magiei negre și trădării.

Trebuie să lupte, să pună totul în joc sau să riște să se piardă unii pe alții pentru totdeauna.

Henry Cavill va fi prezent în sezonul trei, alături de actorii noștri preferați: Freya Allan în rolul lui Cirilla (sau Ciri), Anya Chalotra în rolul Yennefer of Vengerberg, Joey Batey în rolul Jaskier, Royce Pierreson în rolul Istredd, Anna Shaffer în rolul Triss Merigold și Kim Bodnia în rolul lui Vesemir.

Netflix
Netflix

Sunteți gata să vă reîntoarceți în lumea magică a lui Geralt, Yennefer și Ciri?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *