Woody Harrelson despre Haymitch

Woody Harrelson, care îl interpretează pe Haymitch în filmul ”The Hunger Games” își promovează în această perioadă noul său film “Seven Psychopaths”, dar într-un interviu pentru Movies.com, acesta a răspuns și la câteva întrebări legate și de prestația sa într-unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2013.

Întrebările s-au centrat pe relația sa cu regizorul Francis Lawrence, pe numele personajului pe care îl joacă și pe ideea studiourilor de a împărți cel de-al treilea roman al lui Suzanne Collins ”Mockingjay” în două filme.

Woody consideră că deși poate părea o nebunie să schimbi dirijorul, consideră că Francis Lawrence va face o treabă extraordinară transpunând pe ecran atmosfera și acțiunea romanului, deoarece este un profesionist extrem de bine și de pregătit și are pe platouri un temperament cald și calm. În ceea ce privește numele personajului său, marele actor nu știe să răspundă dacă Haymitch Abernathy este cel mai bun nume al unui personaj pe care l-a jucat în cariera sa, dar a mărturisit simplu că îl iubește.

În ceea ce privește realizarea celui de-al treilea film al seriei în două părți, starul crede că această strategie ar putea funcționa, dar nu dorește să comenteze nimic înainte de a citi scenariul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *