„Jocurile foamei” pe ecrane!… în curând

Da, aţi citit bine. Jocurile foamei vor fi ecranizate. Lionsgate au anunţat că filmul va fi lansat în cinematografe începând cu 23 martie 2012. Prin urmare, mai avem de aşteptat un an şi un pic până când vom putea vedea „pe viu” lupta pentru supravieţuire a adolescentei Katniss Everdeen, undeva în viitor, într-o lume în care „pâinea cea de toate zilele” a devenit mijloc de control al populaţiei.

Trilogia Jocurilor Foamei, a scriitoarei americane Suzanne Collins, a avut încă de la lansare (14 septembrie 2008) un succes rapid, fiind tradusă în următorii ani în 26 de limbi şi vândută în 38 de ţări. Primele două titluri, Jocurile Foamei şi Sfidarea au fost încluse în anul 2009 de către New York Times pe lista celor mai bine vândute cărţi.

Distribuţia filmului va fi asigurată de Lionsgate Entertainment, producţia va fi realizată de către Nina Jacobson prin Color Force iar scenariul va aparţine chiar autoarei. Jocurile Foamei deţine toate atuurile pentru a beneficia de o transpunere cinematografică de calitate: o poveste clară, personaje bine conturate, dinamism şi dramatism.

Dar, până când filmul va fi disponibil, nu rataţi ocazia de a citi întreaga trilogie.

4 Commentarii

  1. cristi 01/02/2011 Reply
  2. Azi Citesc 04/02/2011 Reply
  3. ioana 15/02/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *