101 trucuri pentru o siluetă perfectă

”Nu o altă carte despre diete stricte, rețete care nu merg și tot felul de programe de fitness scoase direct din filmele cu tortură!” ați putea spune când dați cu ochii de acest titlu. Reacția ar fi oricum justificată. Dieta este o prezență permanentă în viața noastră, fie că dorim cu ardoare să mai dăm jos câte ceva din surplusul de kilograme pe care le avem sau credem că le avem, fie că pur și simplu nu ne mai simțim bine în pielea noastră, fie pentru că vrem neapărat să încăpem într-o anumită pereche de pantaloni și să și arătăm bine în ei.

Și tocmai pentru că dieta, recomandată sau auto-impusă, ne este atât de familiară, și pentru că deja am încercat numeroase combinații și versiuni mai mult sau mai puțin certificate, și pentru că unele au mers sau nu, iar altele ne-au adus în pragul disperării, în timp ce multe dintre ele au avut rezultate exclusiv pe termen scurt, este de înțeles reticența cu care ne-am raporta la volumul pe care ni-l oferă autoarea Mimi Spencer.

Să deschidem cartea, sub rezerva că nu ne va spune nimic din ce nu știm deja. Dar, surpriză! Încă din primele pagini ne dăm seama că această carte nu este una obișnuită. Nu ne vorbește despre minunile pe care le pot face diferite rețete și nici nu ne induce ideea că dacă nu facem sport, nu vom avea nici o șansă.

Citește mai mult pe stilfeminin.ro

Autor: Andreea Sterea

1 Comentariu

  1. Gamine 06/02/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *