45% reducere la titlurile colecţiei Suspans!

Peste 100 de cărţi ale colecţiei Suspans se bucură, începând de astăzi, de o reducere specială de 45%!

Titlurile publicate în colecţia Suspans oferă publicului maeştrii desăvârşiţi ai acţiunii, misterului, societăţilor secrete şi ai aventurii: Stephen King, Raymond Khoury, Patricia Cornwell, Dorothy L. Sayers, Ed McBain, Iain Pears, Joel C. Rosenberg, John Sandford, Tonino Benacquista sau Rodica Ojog-Braşoveanu.

Colecţia Suspans devine astfel un brand românesc de referinţă al beletristicii care te ţine cu sufletul la gură: literatură poliţistă, atât contemporană, cât şi clasică, thriller, romane noir şi horror, romane de aventuri.

Iată câteva dintre recomandările noastre:

Tim Severin – Corsarul
Anul 1677. Hector Lynch, în vârstă de şaptesprezece ani, este răpit de corsarii berberi dintr-un sat irlandez şi vândut la licitaţie în Alger. Împrietenindu-se cu un alt prizonier, Dan, un indian Miskito din Caraibe, se trezeşte într-o lume uluitoare, unde viaţa nu valorează nimic şi  numai cei ageri la minte reuşesc să supravieţuiască.

Stephen King – Apocalipsa
O eroare de computer de numai o nanosecundă transformă lumea în pustiu. Dar cel mai înspăimântător coşmar se întrupează într-un bărbat cu zâmbet letal şi puteri inexplicabile: Randall Flagg, omul negru. Cine va învinge în confruntarea cu răul pur?

Gerald Messadie – Triumful lui Seth
Bătrânul Ay, tatăl lui Nefertiti, a obţinut în sfârsit ceea ce visa demult: coroana Celor două pământuri. Prinţesa Ankhensep-Amon, văduva lui Tutankhamon, a devenit regina pentru a doua oară, însă este neputincioasă şi, în plus, se vede nevoită să împartă tronul cu persoana care a contribuit substanţial la moartea celui pe care l-a iubit cu pasiune.

Rodica Ojog-Brasoveanu – Întâlnire la Elysee
O poveste frumoasă, uneori tristă, mereu palpitantă, cu personaje pitoreşti, lesne de îndrăgit, un clarobscur de patimi ucigătoare topite în volbura de dantele şi simtiri delicate pastelate. Toate sub semnul autenticului!

Promoţia se desfăşoară în perioada 26 aprilie – 2 mai. Reducerile nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi. Promoţia nu include titlurile aflate deja în alte oferte promoţionale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *