7 motive să vii la Clubul de Lectură Nemira!

Vino la Clubul de Lectura Nemira!Nemira își invită cititorii la Clubul de Lectură, să discutăm despre cărțile voastre preferate. Noi credem că poveștile sunt cu atât mai frumoase, cu cât ai pe cineva cu care să le împărtășești! Veniți să fim împreună într-un spațiu relaxat, în care să citim, să dezbatem și să călătorim în lumea fascinantă a cărților bune, cititori, scriitori și editori deopotrivă!

O carte bună invită la dezbatere și ce carte ar fi mai potrivită pentru prima întâlnire a Clubului de Lectură Nemira decât Urzeala Tronurilor, primul volum al îndrăgitei serii Cântec de Gheață și Foc, de George R.R. Martin? Ca să te încurajăm la lectură, cartea propusă pentru Club are reducere specială de 50%.

De ce să participați la un Club de Lectură?

1. Citești mai mult

Când ai un program încărcat, lectura poate fi una din activitățile pe care ai ajuns să le neglijezi în ultimul timp, chiar fără să vrei. Mulți dintre noi au nevoie să fie motivați și înscrierea într-un Club de Lectură poate fi de ajutor! Știi sigur că ai timp suficient să citești cartea propusă pentru Clubul de Lectură și vei ajunge, încet-încet, să citești mai mult. Pe măsură ce citești, îți vei aminti de plăcerea lecturii și vei găsi timp pentru ea în viața ta supraaglomerată.

2. Cunoști oameni noi și interesanți

Să-ți faci noi cunoștințe nu e deloc ușor. Cei mai mulți dintre noi ies întotdeauna cu aceiași oameni, probabil colegi de facultate sau de birou. Un Club de Lectură e ocazia perfectă să întâlnești oameni din toate domeniile, cu interese diverse și cu aceeași pasiune pentru cărțile bune ca și tine. Mai mult, la Clubul nostru ai  prilejul să cunoști scriitori români, editori și personalități din lumea culturală și să discuți liber cu ei, la un ceai sau la o cafea.

3. Citești cărți pe care în mod normal nu le-ai lua în considerare

Cei mai mulți dintre noi au un gen literar preferat și tind să citească mai ales cărți ce se subscriu acestuia. Clubul de Lectură te va provoca să abordezi și cărți pe care în mod normal nu le-ai lua acasă și-ți va deschide ochii către scrierile preferate ale celorlați membri ai Clubul. Plus că sigur te vor impresiona punctele de vedere diferite ale celorlalți, poate chiar despre cărțile tale preferate.

4. Ieși din zona ta de confort

De câte ori ești împins să ieși din zona ta de confort, să încerci lucruri noi, să încerci să vezi altfel? Un lucru care de multe ori ne lipsește după terminarea facultății: ocazia de a privi viața cu un ochi critic, de a pune în discuție probleme fine ale existenței noastre. Fiecare carte dezbătută este o șansă să afli mai multe despre tine și despre societatea în care trăim.

5. Treci peste timiditate

Dacă te numeri printre introvertiții cărora le e greu să poarte conversații inteligente cu oamenii necunoscuți, un Club de carte este locul ideal pentru tine. Este întotdeauna dificil să fii introvertit într-o lume a extravertiților, dar un Club de Lectură te va ajuta să treci peste timiditatea inițială și să poți discuta mai liber cu ceilalți cititori, oameni deschiși și cu aceeași pasiune ca și tine.

6. Mai bune abilități de comunicare

Clubul de Lectură îți va îmbunătăți abilitățile tale de comunicare cu ceilalți. Pentru început, numai lectura în sine îți va îmbogăți vocabularul simțitor și fluiditatea vorbirii. Interacțiunea cu ceilalți îți va da ocazia să interpretezi semnele nonverbale, să observi gesturile unei persoane atunci când vorbește și cum reacționează cei din jur la lucrurile nespuse. Vei vedea multe exemple pozitive și negative și vei putea învăța din ele.

7. E distractiv!

Acordă-ți timpul să te simți bine, să te bucuri de cărțile citite și de discuțiile interesante cu ceilalți cititori. Pentru noi, acest lucru este cel mai important!

Noi vă așteptăm cu mult drag, luni, 18 martie începând cu ora 19.00, la prima ediție a Clubului de Lectură Nemira, în Energiea, Str. Brezoianu nr. 4, București. Avem multe surprize pregătite pentru cititorii noștri, împreună cu partenerul nostru principal pentru această ediție, HBO România!

2 Commentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *