Şi ţie îţi este dor de Urzeala tronurilor?

550p400

În ultima perioadă, ziua de luni însemna ceva mai mult. Nu doar începutul unei noi săptămâni de lucru, de şcoală, de examene, ci ziua la finalul căreia, tolăniţi în fotolii, ne uitam la Urzeala tronurilor.

Însă, ieri parcă a lipsit ceva! Urzeala tronurilor, sezonul 3, s-a încheiat şi a rămas un gol în urmă. Până anul viitor nu rămâne decât să ne consolăm cu ideea că filmările sigur vor începe în luna iulie, anul acesta, şi cu faptul că avem cărţile la dispoziţie pentru a vedea cu ochii minţii ce urmează în continuare.

Până în acest moment au fost ecranizate primele două volume din Urzeala tronurilor şi mai bine de jumătate din cel de-al treilea. Seria mai cuprinde două cărţi, Festinul Ciorilor şi Dansul Dragonilor, iar Martin lucrează deja la cea de-a şasea carte şi, bineînţeles, plănuieşte să o scrie şi pe a şaptea.

Fanii sunt nerăbdători, însă există mai multe soluţii pentru a astâmpăra această nelinişte. Pe de o parte, aceştia se pot pune la curent cu ultimele ştiri oferite de către producătorii serialului, dar, în acelaşi timp pot citi (cei care nu au făcut-o deja) cărţile din scoarţă în scoarţă pentru a nu mai fi luaţi pe nepregătite (aşa cum s-a întâmplat în episodul 9 din sezonul 3).

Fabuloasa poveste imaginată de George R.R. Martin poate fi citită acum şi în format paperback, la un preţ avantajos. Primul volum din serie are o reducere de 20%.

În curând, la Editura Nemira vor apărea şi volumele 3, 4 şi 5 din Urzeala tronurilor, în format paperback.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *