A venit iarna? Semne bune anul are!

Nu știm cum s-a putut întâmpla așa ceva, dar serialul Game of Thrones nu a luat nici un premiu Golden Globe anul acesta, spre dezamăgirea milioanelor de fani care urmăresc cu sufletul la gură aventurile eroilor lui George R. R. Martin pe micul ecran. Anul trecut Dinklage a plecat acasă cu un Glob de Aur pentru categoria ”cel mai bun actor secundar”, serialul fiind nominalizat la secțiunea ”cea mai bună dramă”.

Dar dezamăgirea nu poate ține mult, pentru că îndrăgitul serial produs de HBO a fost nominalizat la o serie de alte distincții importante pe care cu siguranță că le va și câștiga. De exemplu, American Film Institute a inclus Game of Thrones pe lista celor mai bune 10 producții de televiziune ale anului 2012.

Pentru IGN (fostul Imagine Games Network), unul dintre cele mai mari site-uri din Statele Unite care se ocupă de jocuri video, muzică, filme, și orice ține de media, a nominalizat serialul Game of Thrones la cinci categorii de distincții: Cel mai bun serial, Cea mai bună serie dramatică, Cel mai bun episod (Blackwater), Cel mai bun personaj negativ (Joffrey) și Cel mai bun set DVD / Blu-Ray (Sezonul 1).

Mai mult, echipa de cascadori a serialului a fost nominalizată în cadrul celei de-a 19-a ediții a Screen Actors Guild Awards, care va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie.

În lumina acestor informații, gustul amar pe care l-am căpătat în urma decernării Globurilor de Aur parcă începe să pălească. Așteptăm veștile în 2013, iar între timp, ne delectăm cu vestea că Game of Thrones este pe locul patru în lista celor mai discutate seriale de pe Facebook din 2012!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *