Al doilea volum “Vânturile de la Marble Arch”, în curând la Nemira

coperte vanturile de la marble arch 1,2Vești bune pentru iubitorii de literatură Science Fiction: în curând va apărea la editura Nemira în colecția Naulitius SF cel de-al doilea volum al seriei Vânturile de la Marble Arch, scrisă de autoarea Connie Willis.

Cea de-a doua carte va purta cititorii în aceeași lume misterioasă și atrăgătoare cu care au fost obișnuiți în primul volum de povestiri SF din serie. Fiecare proză scurtă din al doilea volum este atent construită, abordează teme diferite și oscilează între Science Fiction, Fantasy și Horror. Cititorii se vor afla duși pe rând în biserici, nave, hambare, în viitor și în trecut, în realitate și în ficțiune.

Scriitoarea Connie Willis a câștigat nenumărate premii literare, iar povestirile din primul volum Vânturile din Marble Arch au obţinut două premii Hugo, două premii Nebula şi un premiu Locus. Pe lângă aceste recunoașteri, Willis se bucură de o popularitate crescută în rândul cititorilor, fiind unul dintre cei mai apreciați scriitori SF.

Povestirile lui Connie Willis sunt un răsfăț pentru orice cititor. Scriitura ei este asemenea unei călătorii în timp. Ajungi, astfel, în locuri care poate nici nu au existat sau în spații ce există doar în închipuire. Proza ei are viziune, stil și forță. – The Guardian

7 Commentarii

  1. Mikey 25/07/2012 Reply
    • Alex 28/08/2012 Reply
  2. mada 25/07/2012 Reply
    • Maria 25/07/2012 Reply
  3. mada 26/07/2012 Reply
    • Maria 26/07/2012 Reply
      • mada 28/07/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *