Al treilea indiciu a plecat către detectivii Suspans.ro

Jocul devine din ce în ce mai plapitant şi deja am aflat câte ceva despre posibilele motive ale crimei. Ieri a fost găsită a doua parte a poveştii noastre pe pagina WikiSF dedicată coordonatorului colecţiei Nautilus, Mihai-Dan Pavelescu.

Astăzi e sâmbătă și avem toată ziua la dispoziție să căutăm probe. Încă un indiciu sosește în căsuţa voastră de mail. Urmaţi pista şi aflaţi unde este ascuns fragmentul. Apoi reveniţi repede aici şi postaţi într-un comentariu bucata de poveste găsită şi linkul unde era ascunsă.

Primii doi cei mai rapizi detectivi câştigă:

  • Locul 1 : Bon valoric 30 lei (cu care va puteti cumpara carti Nemira) si  un tricou Suspans.ro.
  • Locul 2: Bon valoric 20 lei.

Dacă nu v-aţi înscris deja în concurs aveţi acest link la dispoziţie. Puteţi să vă înscrieţi în concurs chiar dacă nu aţi primit indiciile anterioare. Etapele zilnice nu sunt eliminatorii, astfel încât fiecare îşi păstreză şansa de a prinde criminalul. O arhivă a tuturor fragmentelor de poveste puteţi găsi în pagina Agenţiei de lecturi particulare.

Atenţie!
Poate pentru a păstra suspansul şi a nu vă influenţa căutările, comentariile voastre pe blogul Nemira nu vor fi aprobate instantaneu. Un detectiv bun lucrează mai mereu singur, nu-i aşa? :) Cine nu va găsi indiciul de astăzi îl poate vedea la sfârşitul zilei pe blog sau mâine (la aproximativ aceeaşi oră) în email. Premiile se vor acorda la sfârşitul zilei pe adresele de mail cu care veţi posta comentariile.

Succes!

Update: Alex S. si Bogdan sunt detectivii cei mai rapizi ai zilei. Felicitari castigatorilor! Cursa continua, si nu uitati: ne trebuie cei mai buni detectivi pentru a prinde criminalul!

55 Commentarii

  1. Faiery 05/06/2010 Reply
  2. Alexandra 05/06/2010 Reply
  3. Alexandrina 05/06/2010 Reply
  4. Nick 05/06/2010 Reply
  5. Adina 05/06/2010 Reply
  6. Iris 05/06/2010 Reply
  7. Dan 05/06/2010 Reply
  8. SirNeo 05/06/2010 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *