Urzeala Tronurilor câștigă din nou

Coperta Cantec de gheata si focÎn cadrul Primetime Creative Arts Emmy Awards, ce a avut loc sâmbătă la Los Angeles, membrii juriului și milioane de fani s-au înclinat în fața câștigătorilor de anul acesta. Prima ceremonie Emmy Awards a avut loc în 25 ianuarie 1949, la Hollywood Athletic Club, și le era dedicată exclusiv programelor ce își aveau originea în Los Angeles, locul în care a fost fondată Academia de Televiziune. De-a lungul timpului, Premiile Emmy au început să includă programe difuzate de pe întreg teritoriu al Statelor Unite.

Cu o săptămână înainte de gala Emmy, care premiază cele mai importante realizări în domeniul televiziunii, premiile Emmy Creative Arts se ocupă de categoriile extra ale galei, cum ar fi cele pentru costume, scenografie, directori de casting, dar şi actori în apariţii extraordinare.

Și anul acesta membrii juriului au recompensat actorii cu statut de invitaţi, coregrafii, muzicienii şi editorii din cele mai creative seriale de televiziune, iar serialul “Urzeala tronurilor”, o dramă medieval fantasy, produsă de HBO, a câștigat şase premii, făcând astfel ca HBO să plece acasă cu nu mai puțin de 17 premii în total.

Serialul ”The Walking Dead” a primit premiul pentru machiaj, costumele cele mai apreciate au fost cele din ”Game of Thrones”, în timp ce serialul ”Smash” a primit trofeul pentru ”Cea mai bună scenografie”. Scenografia premiată îi aparţile lui ”Boardwalk Empire”, montajul episodului pilot din ”Homeland”, iar efectele vizuale aceluiaşi ”Game of Thrones”.

Anul 2012 a fost unul grozav până acum pentru George R. R. Martin și pentru capodopera sa. Așa cum fanii probabil își amintesc, la începutul anului, seria ”Urzeala Tronurilor” a câștigat Sci-Fi Awards la categoriile ”Cel mai bun roman” și ”Cel mai bun program de televiziune nou”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *