Almanahul Anticipaţia 2013 a intrat în tipar!

AnticipatiaVeşti bune pentru fanii SF şi nu numai: Almanahul Anticipaţia 2013 a intrat în tipar!

Vă aşteptăm la târgul de carte Gaudeamus, sâmbătă, 24 noiembrie, ora 15:00 pentru lansarea Almanahului Anticipaţia 2013. Directorul onorific al Almanahului Anticipaţia, scriitorul Alexandru Mironov, alături de alţi invitaţi de marcă pasionaţi de ştiinţă şi ficţiune vă vor oferi o primă imagine asupra proiectului Anticipaţia.

De asemenea, special pentru vizitatorii târgului avem o supriză: experienţa unei călătorii în spaţiu chiar la standul Nemira.

Până atunci, nu uitaţi că puteţi precomanda Almanahul Anticipaţia 2013 pe Nemira.ro cu o reducere de 20% şi un bonus special.

Anticipaţia relansează unul dintre cele mai populare branduri editoriale româneşti, specializat în publicarea literaturii științifico-fantastice și de popularizare a științei, constituind punctul de întâlnire dintre ştiinţă, ficţiune şi eseu filozofic. Anticipaţia are ca miză reafirmarea ca fenomen publicistic care să stimuleze generaţii la rând de scriitori şi să determine o adevărată mişcare, atât în sfera literaturii cât şi în cea a anticipaţiei de tip ştiinţific.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *