Almanahul Anticipația 2013 – Cea mai bună carte la Gala Comunicații Mobile

Nemira are plăcerea să vă anunțe că Almananul Anticipația 2013 a fost distins cu premiul pentru Cea mai bună carte a anului 2012 în cadrul Galei Comunicații Mobile.

Emoţiile de aseară din timpul galei, în aşteptarea numirii cărţii câştigătoare, au continuat cu emoţiile la înmânarea trofeului şi diplomei pentru Cea mai bună carte a anului 2012.

Acest premiu confirmă atât statutul Editurii Nemira pe piaţa de carte, cât şi succesul unui produs editorial mult aşteptat care a reuşit să se impună prin articole de calitate, promovând conceptul de lectură îmbogăţită.

Peste 5.000 de cititori online ai Comunic.ro au votat cele trei cărţi nominalizate la această categorie, iar verdictul final a fost dat de trei jurii: juriul votului popular online, juriul consultanţilor revistei Comunicaţii Mobile format din somităţi ale industriei digitale, precum şi juriul intern al revistei Comunicaţii Mobile.

 

Almanahul Anticipaţia a fost lansat anul acesta, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, cu sprijinul partenerului Evolio.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *