Alte vești bune pentru Peter James

Unul dintre cei mai iubiți autori contemporani de romane polițiste din lume are motive serioase de bucurie. Ultimul roman al lui Peter James, ”Not Dead Yet”, o altă bijuterie a suspansului din seria care îl are ca protagonist pe detectivul Roy Grace, a ajuns pe primul loc în lista de bestseller-uri a publicației Sunday Times.

După numai 10 zile de la apariție, cartea în format paperback i-a ”suflat” locul I în topuri celebrului ”Fifty Shades of Grey”, după o perioadă de 25 de săptămâni în care romanul erotic al lui E. L. James a deținut recordul. Acest succes nu ne poate surprinde. Este a șasea oară când un roman din seria Roy Grace ajunge în topurile celor mai bine vândute romane, surclasând alte titluri celebre care dețineau supremația la acel moment.

Peter James cu siguranță că este fericit. După primirea unei distincții deosebite din partea Poliției din Sussex, vestea primită în legătură cu noul său roman nu face decât să demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, că britanicul nu este numai o persoană remarcabilă, dar și un autor care impresionează cu ușurință lumea literară cu talentul său.

Descoperă şi tu universul creat de Peter James şi profită săptămâna aceasta de reducerea de 30% pentru titlurile colecţiei Suspans.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *