Am optimizat oferta!

lichidari stoc

Şi în acest weekend îţi oferim cărţi reduse cu până la 89%!
Am adăugat titluri noi şi am mărit reducerile, aşa că puteţi să cumpăraţi oricâte cărţi doriţi, pentru voi sau pentru cei dragi, la un preţ cât se poate de mic. Avem peste 800 de cărţi din toate colecţiile, care abia aşteaptă să fie citite!

Dacă sunteţi iubitori ai genului fantasy, vă recomand pachetul Cântec de gheaţă şi foc al celebrului George R.R. Martin, care curpinde cele cinci volume în format hardcover şi pe care îl puteţi achiziţiona la jumătate din preţul obişnuit!

Sau poate preferaţi romanele poliţiste? În acest caz, puteţi alege dintre cele două pachete Rodica Ojog-Braşoveanu.

Dacă aveţi nevoie de un cadou pentru cel mic, aţi putea să îi cumpăraţi unul dintre pachetele Junior I sau Junior II, ambele fiind la jumătate de preţ.

Având în vedere că se apropie Ziua Îndrăgostiţilor, nu aţi vrea să aflaţi 177 metode de seducţie pe care poate nu le ştiaţi?

Iarna la Madrid este o poveste de dragoste şi de spionaj într-o ţară răscolită de război, ideologii usigaşe şi false autorităţi. Sună bine, nu-i aşa? Şi când te gândeşti că o poţi cumpăra cu o reducere de 65%…

Pe lângă acestea, mai găsiţi pe site-ul nostru sute de titluri, care mai de care interesante. Profită de lichidările de stoc şi cumpără cărţile tale preferate!

 

4 Commentarii

  1. ioana 11/02/2012 Reply
    • irina 02/03/2012 Reply
      • Jen 02/03/2012 Reply
  2. hellena 13/02/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *