Armada powered by Nemira la Comic Con 2021

După o luuungă așteptare, ne putem da, în sfârșit, întâlnire într-un loc unde science fiction-ul și fantasy-ul tronează: East European Comic Con, ediția 2021, care are loc între 26 și 29 august, la Romexpo!

Un regal cu cele mai hot și noi lucruri din lumea filmelor, cărților, gamingului și tehnologiei, unde Armada powered by Nemira vă așteaptă la standul în care vă puteți întâlni cu Geralt, Katniss, Paul Atreides sau Cersei.

Trăim the best of times pentru un fan science fiction/fantasy, vremuri în care jocurile, filmele, serialele și cărțile de la care pornesc totul sunt transformate în lumi de care ne putem bucura cu toate simțurile, în care putem să intrăm ca să le explorăm în toate detaliile lor.

Tot ce trebuie să știți despre bilete, intrare invitați și, cel mai important, surprizele de la ediția aceasta, sunt de citit aici.

Dacă vreți experiența totală pentru a intra în fascinantele universuri DUNE, WITCHER, URZEALA TRONURILOR, OUTLANDER sau JOCURILE FOAMEI, vizitează standul Armada powered by Nemira și vă așteptăm cu o promoție specială de 2+1 gratuit la cărțile cumpărate, 50% reducere la pachetele cu seriile preferate și un cadou special cu afișul filmului DUNE care se lansează toamna asta.

Cum să te pregătești pentru experiența Armada la Comic Con?

Încarcă-te cu putere și spirit revoluționar urmând modelul lui Katniss din Jocurile foamei și descoperă povestea de dinainte de cea cunoscută, în romanul Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare, care, bineînțeles, va fi ecranizată curând.

Joc-serial-cărți: testează imersiunea completă într-un univers unic – WITCHER: cu jocurl video, cu serialul Netflix și cu romanele care au cucerit întreaga lume.

Sărbătorește 10 ani de la primul episod Urzeala tronurilor cu ediția fresh din Armada sau fă-o cadou cuiva care, cumva, nu a descoperit încă incredibila lume imaginată de George R.R. Martin.

Thrills and chills cum știe Stephen King să ne dea nu știe nimeni: dacă te întrebai de unde să începi, poți găsi romanele clasice care l-au așezat în panteonul scriitorilor de thriller și horror, precum Carrie, Shining sau Salems Lot, dar dacă le-ai citit deja, nicio grijă, le avem și pe cele mai noi, Institutul, Mai târziu.

Îți place science fictionul clasic hard? We got you: cărțile care au definit genul SF sunt la standul Armada: Picnic la marginea drumului, Jocul lui Ender, dar și cele mai noi volume premiate, precum Calea spre stele sau Orașul care ne unește.

Vrei să intri în toate detaliile fascinantelor vieți ale lui Claire și Jamie? Miile de pagini fermecătoare scrise de Diana Gabaldon, paginile care au inspirat serialul Outlander, sunt între copertele Armada.

Și, firește, cu siguranță te pregătești de pe acum pentru ecranizarea eveniment a Dune, de Frank Herbert, care se lansează în octombrie 2021. Ce moment mai bun să recitești sau să faci cadou seria? Iar dacă vii pe la standul nostru, vei primi ÎN EXCLUSIVITATE posterul filmului.

Ce mai aștepți?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *