Biblioteca ta ești tu.

Dacă pe 23 aprilie am sărbătorit cu toții Ziua Internațională a Cărții, noi am vrut ca întreaga lună aprilie să fie dedicată cărților, bibliotecilor, librăriilor. Aprilie a fost, deci, o lună despre #plăcerealecturii. 🙂

Bibliotecile pun pe rafturile lor viața noastră întreagă și ne povestesc mai mult decât am vrea poate uneori.

Și pentru că, la fel ca Alberto Manguel, suntem convinși că biliotecile noastre spun mai multe despre noi decât am putea crede, am lansat către cititori niște provocări – în newsletter-ul nostru de pe Whatsapp (apropo, dacă nu te-ai abonat încă, ne-am bucura dacă ni te-ai alătura și acolo), pe Instagram și alături de prietenii de la Scena9, care au întrebat câțiva oameni unul și-una cum arată biblioteca lor, ce-au pus în ea, care-i cartea cu care se mândresc cel mai mult.

Știm cât de intim și personal poate fi spațiul dedicat cărților, așa că doar faptul că ne-ați lăsat să tragem un pic cu ochiul ne-a bucurat tare mult. Mai jos câteva dintre fotografiile trimise de voi.

Peste 300 de oameni ne-au răspuns la provocare, așa că am petrecut câteva minute bune de Ziua Cărții scrollând printre biblioteci care mai de care mai interesante, cunoscând astfel oamenii care-au aranjat de-a lungul timpului cărți și povești în rafturile lor.

Pe Instagram încă mai puteți posta și voi o fotografie cu biblioteca voastră – până duminică, 28 aprilie, și puteți câștiga un pachet surpriză din partea noastră! Nu uita: #BibliotecaTaEștiTu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *