Biblioteca visurilor tale!

Ei bine, poate că design-urile de mai jos nu sunt chiar pe gustul tuturor, însă trebuie să recunoaștem că o investiție într-o astfel de piesă de mobilier ar avea o mulțime de avantaje. O cameră de zi spațioasă și relativ simplă ar fi imediat invadată de îndrăzneala și creativitatea emanate de proaspăt achiziționata bibliotecă. Iar pentru puțină inspirație și o zi de joi colorată, am ales să vă prezint mai jos cele mai uimitoare și de bun gust modele de rafturi și biblioteci pe care am reușit să le găsesc.

Personal, simt nevoia să găsesc și un dram de utilitate în cadrul lucrurilor ce mă încojoară, așa că mi-ar fi greu probabil să îmi dispun colecția de cărți sub forma unui teanc, precum în cea de-a 4-a poză. Nici nu vreau să îmi imaginez cât mi-ar lua să scot o carte aflată în partea inferioară a teancului… Cât despre modelul circular, care este într-adevăr deosebit ca și restul, are dezavantajul spațiilor mult prea mici. Din punct de vedere funcțional, nu văd să am foarte multe posibilități să îmi introduc toate edițiile Hardcover, spre exemplu.

În schimb, biblioteca sub formă de copac ar fi o alegere mai mult ca perfectă! Exprimă îndrăzneală și multă imaginație, te inspiră, este fresh și cât se poate de utilă, în condițiile date. Mai că m-aș apuca să o reproduc și să dispun de propria mea bibliotecă personalizată.

Aveți idee dacă putem găsi și noi astfel de rafturi și biblioteci în România?
Care este varianta pentru care ați opta voi?
Visați și la alte design-uri pe care ați vrea să le împărțiți și cu noi?

Declar ziua de azi ca fiind joia creativității, așadar aștept cu nerăbdare să vă cunosc ideile! =)

12 Commentarii

  1. Ivona 27/05/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *