Borgia – finalul sezonului 2

BorgiaCel de-al doilea sezon al serialului Borgia se apropie de sfârșit. În ce situație îi va găsi sezonul 3 pe membrii familiei? Nu departe de atmosfera cu care s-au obișnuit şi telespectatorii: aceleași intrigi țesute în jurul vieților amoroase ale personajelor, combinate cu setea de putere a multora dintre ele.

Controversata familie Borgia a reușit să facă față conflictelor din primele două sezoane, fie datorită alianțelor apărute pe parcurs sau a eliminării implicite a dușmanilor, fie prin faptul că Rodrigo a soluționat și a mascat certurile din interiorul familiei.

Cu toate acestea, au loc modificări în cadrul membrilor familiei: unele personaje dispar, altele trec prin schimbări de nerecunoscut. Cât despre dușmani, cardinalul Della Rovere esuează în a-l elimina pe Papă, dar asta nu înseamnă că se dă bătut.
Una peste alta, episodul 10 al celui de-al doilea sezon trebuie văzut!

Serialul este ecranizat după cartea Borgia. Păcatele familiei, scrisă de Sarah Bower. Romanul este inspirat de viața familiei Borgia, îmbinând fapte atestate istoric cu zvonuri culese de la apropiații familiei.

Autor: Teodora Bondoc

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *