Cartea bate filmul

550p200De ce să citesc cartea când pot vedea filmul? Dacă te-ai cuibărit vreodată într-un fotoliu cu o cană de ceai citind sau ai ales să iei volumul preferat în vacanţă, atunci ştii deja răspunsul la întrebarea de mai sus. Chiar dacă trăim în era vitezei şi pare mai simplu şi mai rapid să vezi un film în loc să citeşti o carte, aceasta din urmă îţi oferă posibilitatea de a trăi într-un mod unic. Cărţile dau frâu liber imaginaţiei, lăsând personajele să capete orice formă. În plus experienţa este una mult mai personală, relaxantă şi nimic nu se compară cu foşnetul paginilor ce se derulează în faţa ochilor.

Deoarece cartea este prima dragoste, iar filmul o frumoasă completare, în acest weekend, Nemira îţi oferă 40% reducere pentru titlurile ecranizate. Dacă ţi-a plăcut de Tom Cruise în Minority report sau de Arnold Schwarzenegger în Total Recall, atunci vei aprecia povestirile din volumul Furnica electrică de Philip K. Dick ce au stat la baza acestor filme celebre. Să nu uităm nici de Carrie, Shining, The Hunger Games, Children of Dune şi multe alte ecranizări după titluri celebre. Descoperă şi tu plăcerea lecturii şi magia cinematografiei!

Promoţia este valabilă până la data de 10 iunie 2013, nu se cumulează cu alte promoţii şi nu se aplică titlurilor la preţ fix.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *