Cărți în pregătire la Nemira în luna aprilie

În luna aprilie împiedicăm declanșarea unui conflict între Uniunea Colonială și Conclavul extraterestru, ne ascundem de efli și de magicieni rebeli, participăm la Jocurile Elementelor, competiția internațională de magie, și elucidăm misterul Șarpelui din Essex. Dacă mai avem timp, resurse și energie, cu ajutorul super-cititorilor Nemira, vom înfrunta și o fantasmă a copilăriei.

aprilienemira

În Vremea disprețului, al doilea roman din seria-fenomen The Witcher, în curs de ecranizare de Netflix, pacea este amenințată de oameni, de regi și de armate, de dezertori și de rebeli, fiecare cu propriul interes. Oare vor putea Geralt și Yennefer să o protejeze pe Ciri?

Palpitant, original și verosimil, Povestea lui Zoe, al 4-lea roman din seria Războiul bătrânilor, volum nominalizat la premiile Hugo și Norton, este pentru Ultima colonie ce a fost Umbra lui Ender pentru Jocul lui Ender! Dar cine este Zoe Boutin-Perry? O legendă pentru extratereștri sau un pion pe o tablă de joc?

Vă era dor de Claire Randall și de Jamie Fraser? Unul dintre cele mai așteptate romane din această primăvară este Crucea de foc, al 5-lea volum din seria Outlander, în pregătire în colecția Nautilus fantasy!

Avem o surpriză și pentru fanii lui Arthur C. Clarke: o ediție nouă pentru Rendez-vous cu Rama, roman câștigător al premiilor Hugo și Nebula, o poveste în care domină misterul și suspansul, o victorie a imaginației profetice.

În colecția Babel, de literatură universală, lansăm Șarpele din Essex, un roman în care mitologia și poveștile cu fantome se îmbină cu parabola feministă, rezultând un volum al ideilor cu accente gotice. Cartea anului 2016 la Waterstones și cartea anului 2017 la British Book Awards.

Sunteți pregătiți pentru Jocurile Elementelor, competiția internațională de magie? Cei răpuși se întorc, cei dispăruți se răzbună. În Adunarea umbrelor, continuarea romanului Partea întunecată a magiei, Kell și Lila trebuie să lupte pentru menținerea unor legături strânse între statele vecine, în timp ce un adversar de temut se ridică din nou din umbre.

În colecția Damen Tango a apărut Fiica negustorului de mătase, de Dinah Jefferies, autoarea bestsellerului Soția plantatorului de ceai (locul 3 în Top 10 cărți Nemira în 2017). Roman de atmosferă, Fiica negustorului de mătase spune povestea spectaculoasă a unei supraviețuiri, a unei moșteniri și a unei iubiri.

P.S.: Regele se întoarce la Nemira. Lasă-ne un comentariu cu titlul romanului pe care (încercăm să) îl păstrăm secret și te răsplătim cu un exemplar în avanpremieră! Îți lăsăm și un indiciu.

red floating balloon

51 Commentarii

  1. Catalin 02/04/2018 Reply
    • Maxim Dragos 02/04/2018 Reply
  2. Alex Batrana 02/04/2018 Reply
  3. Theodor 02/04/2018 Reply
  4. Alex Batrana 02/04/2018 Reply
  5. Ionut 02/04/2018 Reply
  6. Alexa M 02/04/2018 Reply
  7. Maxim Dragos 02/04/2018 Reply
  8. Gygy 02/04/2018 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *