Câștigă bani cu Nemira: marketingul afiliat

Vrei să câștigi bani de acasă? Nemira vine cu sugestia perfectă: marketingul afiliat.

Ce este marketingul afililat? Marketingul afiliat este o formă de Online Marketing și se bazează pe modelul Cost Per Action. În marketingul afiliat avem advertiseri (Nemira) și afiliați ce promovează pe siteurile/blogurile lor  produsele advertiserului. Acesta din urmă răsplătește unul sau mai mulți afiliați pentru fiecare acțiune efectuată pe site-ul său (o vânzare). Astfel, marketingul afiliat se mai numește și marketing bazat pe performanță.

2Parale este cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, rețea în care Nemira activează ca și advertiser. În acest proces, 2Parale funcționează ca un intermediar, oferind o soluție rapidă și eficientă de promovare și monetizare.

Nemira pune la dispoziția afiliaților bannere și linkuri text pe care care aceștia le folosesc pentru a promova produsele noastre și oferă comisioane mari din vânzările generate pe Nemira.ro ca urmare a accesării uneltelor folosite de afiliați.

Urmărește clipul de mai jos și fă-ți azi cont gratuit pe 2Parale. Promovează produsele Nemira și noi te plătim pentru rezultatele obținute!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *