Cele mai citite cărți Nemira din vara 2018

Vara lui 2018 a venit și a plecat, cu zilele ei lungi și însorite, perfecte pentru plăcerea lecturii. Iată care au fost cele mai citite cinci cărți Nemira din ultimele luni:

Cartile-verii-2018-Nemira

  1. Bărbatul care n-a mai sunat, de Rosie Walsh, colecția Damen Tango: de departe cartea verii 2018 este o poveste de dragoste care începe cu șase zile de neuitat pentru Sarah și Eddie, apoi se transformă într-o căutare tensionată a secretului întunecat care-i ține departe unul de altul.
  2. Șarpele din Essex, de Sarah Perry, colecția Babel: un roman care pare o combinație fericită între scrisul lui Charles Dickens și Bram Stoker, o poveste de dragoste între doi oameni complet diferiți și un mister care le bântuie viețile.
  3.  Fete de la țară (trilogie), de Edna O’Brien, colecția Babel: carte interzisă la apariție în Irlanda pentru că sfida tabuurile sociale legate de sexualitate și povestea unei prietenii extraordinare într-o vreme în care femeile se confruntau cu numeroase prejudecăți.
  4.  Fiica negustorului de mătase, de Dinah Jefferies, colecția Damen Tango: un roman cu peisaje și atmosferă exotice, din Indochina anilor 1950, despre o tânără care moștenește un magazin de mătase, află secrete de familie periculoase, dar găsește și dragostea alături de doi bărbați între care va trebui să aleagă.
  5. IT, de Stephen King, colecția Suspans: o odisee a terorii de la maestrul absolut al thrillerului și horror-ului, dar și o poveste despre copilărie, prietenie, iubire și multele forme prin care ne înfruntăm spaimele.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *