Cele mai puternice trei eroine din producții cinematografice

Ziarul Huffington Post a realizat un top al celor mai puternice eroine din filme sau seriale TV. Astfel, printre modelele feminine favorite ale jurnaliștilor se numără:

merinda brave1. Merinda din Brave: Brave este primul film produs de Pixar în care personajul principal este de sex feminin. Acțiunea are loc în Scoția, într-un trecut mai îndepărtat, în care Merinda e o prințesă care trebuie să restabilească pacea în regat. Spre deosebire de alte domnițe, ea se poate salva singură și este și foarte pricepută în trasul cu arcul.

katniss_everdeen

2. Katniss Everdeen din Jocurile foamei: Filmul a fost inspirat de seria de cărți cu același nume scrisă de Suzanne Collins. Povestea filmului o urmărește pe Katniss, o adolescentă care participă la un reality-show pe viață și pe moarte alături de alți tineri de vârsta ei. În timpul competiției, Katniss se va confrunta cu multe obstacole.

hermione harry potter3. Hermione Granger din Harry Potter: Deși nu este personajul principal al seriei de filme, Hermione este printre cele mai importante apariții. Ea se folosește de o combinație uluitoare de magie și inteligență, astfel că nu doar o dată a reușit să salveze situația.

Puteți citi restul topului aici, unde le veți găsi și pe Mulan sau fetițele Powerpuff.

Care eroină e preferata ta?

1 Comentariu

  1. Alex R. 23/06/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *