Cine mai joacă în Hunger Games?

SfidareaPe platourile de filmare al peliculei ”Catching Fire”, ecranizarea după al doilea volum din trilogia Jocurile foamei, de Suzanne Collins,  surprizele se țin lanț. Odată ce s-a finalizat selecția actorilor care vor compune echipa, producătorii au făcut un pas în plus pentru a-și acapara fanii și a se asigura că filmului nu îi lipsește nimic.

Așadar, răspunsul la întrebarea din titlu nu ar trebui să surprindă: caii familiei Paagman. Da, este adevărat. Nouă dintre cei mai frumoși cai din rasa Friesien vor apărea în ”Catching Fire”, conform publicației The Colombia Valley Pioneer. Familia Paagman este recunoscută în zona Toby Benches pentru ferma sa de cai, cu exemplare rare, crescute și antrenate la cele mai înalte standarde.

Capul familiei Paagman a declarat pentru reporteri că este extrem de mândru că cetățenii și mai ales caii din zonă vor debuta în cel mai așteptat film al anului viitor. ”Când a sunat telefonul, i-am întrebat pe copii ce este The Hunger Games. Ei au început să sară în sus și să strige de bucurie.”

Gerard Paagman și nouă dintre mult-iubiții săi cai se află în plină desfășurare a acțiunii. Alături de superbele animale se vor afla și fiicele familiei, care vor apărea și ele pentru câteva momente în film.

Ai putea supravieţui în sălbăticie, de unul singur, când toţi cei din jur fac tot ce pot ca să nu apuci dimineaţa următoare?

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viata şi pe moarte, televizată în direct şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

„Pur si simplu am citit fără să mă pot opri! […] O lectură înrobitoare.” Stephen King

cai

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *