Colecţiile Nautilus şi Young Adult lovesc din nou: acum cu 50% reducere pe nemira.ro!

600p400

Săptămâna şi promoţia, aşa cum v-am obişnuit: doar că de data aceasta se alătură două colecţii foarte-foarte căutate de publicul larg: Nautilus şi Nemira Young Adult. Ambele, bineînţeles, cu o reducere care să vă permită să vă bucuraţi de lectură pentru tot restul verii: 50%!

cei_100_c1Iar dacă nu ştiţi spre ce să vă îndreptaţi privirile mai întâi, e simplu: urmăriţi recomandările noastre. Prima dintre ele fiind Cei 100, bestseller-ul semnat Kass Morgan şi totodată cartea ce stă la baza unuia dintre cele mai cunoscute seriale din lume. După un război nuclear devastator, omenirea trăieşte în nave spaţiale, departe de suprafaţa radioactivă a Pământului. 100 de adolescenti delincvenţi sunt trimişi într-o misiune periculoasă: trebuie să recolonizeze planeta. Bineînţeles, ar putea fi a doua şansă la viaţă sau… o misiune sinucigaşă.

ziua-furnicilor vol 2Cât despre alte titluri căutate de cititori în ultima perioadă şi aflate acum la reducere, continuarea seriei Furnicile este la loc de cinste. Suntem zei sau suntem monştri? Pentru a afla un răspuns la această întrebare, o furnică pleacă în recunoaştere. Trebuie să ne descopere lumea şi să treacă prin nenumărate peripeţii în civilizaţia noastră de uriaşi. În acelaşi timp, un grup de oameni de ştiinţă trăiesc un thriller halucinant şi, în cele din urmă, înţeleg complexitatea şi magia civilizaţiei furnicilor, atât de aproape de noi, şi totuşi atât de puţin cunoscută.

luna-ucigasa-siteNu în ultimul rând, o altă ocazie perfectă pentru actuala promoţie este romanul Luna ucigaşă, de N.K.Jemisin. Povestea, ce se petrece într-o lume inspirată de Africa şi Orientul Mijlociu, străluceşte prin proza fără cusur. Dar atunci când o conspiraţie ia naştere chiar în marele templu din Gujaareh, Ehiru, cel mai faimos dintre colectorii oraşului, trebuie să îşi reconsidere întreaga viaţă şi misiune. Astfel, Ehiru ajunge să o protejeze chiar pe femeia a cărei viaţă trebuia să o ia – altfel întregul oraş va fi devorat de război şi de puterea magiei interzise.

Vă dorim lectură plăcută şi nu uitaţi să consultaţi întreaga noastră promoţie!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *