Cu ochii după Katniss și Peeta

Proaspăt laureată a Globurilor de Aur pentru rolul său din Silver Linings Playbook, Jennifer Lawrence are un program foarte încărcat. Cu toate acestea, nu neglijează rolul care a făcut-o celebră, cel al lui Katniss Everdeen din super-producția The Hunger Games.

Sursele afirmă că trilogia Hunger Games / Jocurile Foamei se vânduse deja în peste 26 de milioane de exemplare încă înainte de lansarea primului film în martie 2012, primele două cărți devenind la vremea lor bestseller-uri pe lista lui The New York Times, iar în august 2012 Amazon a anunțat că trilogia a depășit ca vânzari romanele din seria Harry Potter.

Cei care suntem familiari cu seria lui Suzanne Collins abia așteptăm să vedem cel de-al doilea film al seriei – Catching Fire, poate pentru a face o analiză comparativă a cărții și a peliculei, sau poate pentru că primul film a izbutit o adaptare atât de reușită a primului volum, încât ne-a făcut să ne dorim și mai mult să trăim fiecare moment de suspans alături de personajele noastre preferate și să simțim cu fiecare clipă intensitatea aventurilor prin care trec.

Cei care nu au citit încă romanele autoarei abia așteaptă ecranizarea, fermecați de poveste, de complexitatea celor doi eroi principali și de rezultatul luptei lor împotriva unui sistem bolnav și corupt.

Indiferent de motivele pentru care abia așteptăm data de 22 noiembrie 2013, un lucru este cert: ochii tuturor sunt îndreptați spre Jennifer, Josh și studiourile Lionsgate, iar acestea din urmă, pentru a mai ușura povara așteptării, au lansat de curând câteva fotografii de pe platourile de filmare.

Noi provocări pentru eroii noștri, noi adversari de înfruntat, bătălii spectaculoase, o relație greu de gestionat, răscoale și zbucium sufletesc. Un regizor de un profesionalism desăvârșit și tehnici de filmare high-tech care ne garantează o aventură de neuitat. Să tragem cu ochiul, să vedem ce ne așteaptă…

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *