Cum să abordăm pe Facebook

Există cuplul perfect? “Our similarities attract us, but it’s our differences that keep us together”. În ochii celor din jur, nu există niciun cuplu perfect. Totul este subiectiv, pentru a face un cuplu “perfect” trebuie ca cei doi nu numai să se iubească, dar şi să folosească diferenţele dintre ei ca o sursă continuă de mirare şi bucurie, de activităţi preferate multiplicate cu 2. Trebuie să fie atât de inteligenţi şi experimentaţi ca să respecte diferenţele dintre ei, să se înţeleagă reciproc ca personalităţi distincte şi să se iubească suficient de mult pentru a nu lăsa lucrurile neimportante să îi despartă.

Aşa ne-a povestit Iulia B despre cum stă treaba cu ideea de cuplu perfect. Felicitări, Iulia! Ai căştigat un voucher în valoare de 30 lei pentru o comandă de pe Nemira.ro. Vei fi contactată via e-mail pentru a intra în posesia premiului.

Noi ne întoarcem la clipurile noastre cu Dan Rădoiu. Priveşte clipul de mai jos şi lasă un comentariu la acest articol până mâine la ora 15.00 în care să ne spui ce mesaj i-ai scrie unei persoane pe care vrei să o abordezi pe Facebook.

Câştigătorul va primi un exemplar din “Cum să cucereşti un bărbat pe e-mail, Messenger şi Facebook“, de Dan Rădoiu şi unul din “Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminină“, de Shere Hite.

5 Commentarii

  1. alex 13/02/2013 Reply
  2. sims 14/02/2013 Reply
  3. Iulia B. 14/02/2013 Reply
  4. paunaoana 15/02/2013 Reply
  5. Paula 19/02/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *