De sărbători, pur și simplu sexy

Sărbătorile aduc cu ele, pe lângă mult-doritele cadouri, și sentimente dintre cele mai adânci, de iubire și apartenență, de siguranță și liniște. Este într-adevăr minunat să petrecem clipe de neuitat alături de cei dragi, să împărtășim cu ei momente de liniște și împăcare sufletească. Dar pentru că se apropie și o bine-meritată vacanță, ne dorim și clipe în care să lenevim citind o carte amuzantă, care să ne facă să visăm, să ne bată inimile cu o secundă mai repede și pe care să o povestim apoi tuturor.

O astfel de carte care și-a câștigat deja celebritatea precum și un număr considerabil de fane din toată lumea este ”Pur și simplu sexy”, roman din seria ”Sexy” a autoarei Linda Francis Lee. Premisa? Aparent simplă la prima vedere: o fată frumoasă, extrem de atrăgătoare și nu neapărat cuminte, se regăsește în situația de a se reinventa și de a își salva cariera din televiziune, nu fără o doză serioasă de compromis.

Deși a avut parte de o serie dezamăgitoare de relații amoroase cu indivizi dintre cei mai nepotriviți, totuși nu este genul care să se încurce cu un bărbat numai pentru a fi întreținută de acesta. Așa că job-ul trebuie salvat, iar ideea unei emisiuni inedite îi face generos cu ochiul. Julia Boudreaux este o femeie care știe ce vrea și, în ciuda faptului că norocul nu îi surâde întotdeauna, nu pregetă să se lanseze în aventura vieții ei, cu umor, pasiune și chiar cu un strop de nebunie.

La capătul celălalt îl avem pe Ben, în rolul băiatului rău. Polițist, dur, greu încercat de misiunile sale sub acoperire, reapare în viața Juliei, după o relație aparent eșuată în trecut, tocmai bun pentru a îi servi acesteia de subiect în noul ei rol de producătoare a unui reality-show: transformarea unui bărbat necizelat într-un gentleman elegant.

Ce atrage cel mai mult la acest roman de dragoste este dialogul dintre cei doi, plin de replici tăioase, amuzante, pline de spirit, dialog aflat în perfectă contradicție cu ceea ce simt ambii protagoniști. Atracția, pasiunea, conflictul sunt personaje secundare, dar tot atât de puternice și de vii ca și cele principale. Ben e arogant, impunător, sigur pe el. La fel și Julia. Scenele dintre ei, surprinse în cele mai intime sau absurde situații, sunt de un comic savuros, pentru că fiecare din ei încearcă să câștige supremația față de celălalt.

Citește mai mult pe stilfeminin.ro

Autor: Andreea Sterea

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *