Nemira susţine competiţia SuperBlog 2012

Logo SuperBlogEditura Nemira sprijină, în calitate de sponsor, a 5-a ediție a competiției anuale de blogging creativ SuperBlog.

Dacă te crezi super blogger, te invităm să îţi demonstrezi talentul la scris. Te poţi înscrie până la data de 30 septembrie 2012, iar de la 1 octombrie pornim întrecerea.

Pe parcursul competiției (1 octombrie – 1 decembrie 2012), participanții îşi vor etala creativitatea pe teme de blogging dintre cele mai variate. De la auto sau IT până la parfumuri, echipament sportiv, cursuri de dezvoltare personală, cărţi sau servicii hoteliere. După o atentă jurizare, cei mai buni super bloggeri vor fi recompensați cu premii în bani, produse, servicii sau vouchere.

SuperBlog 2012 îţi aduce nu doar notorietate, ci şi oportunităţi de parteneriate, aşa că înscrie-te azi!

 

Despre SuperBlog

SuperBlog este o competiţie de blogging creativ, organizată anual, din 2008. În fiecare toamnă, SuperBloggerii îşi demonstrează talentul în probe de blogging dintre cele mai variate, care îmbină talentul literar cu abilităţile de marketing. Astfel, sponsorii susţin dezvoltarea blogosferei şi află cum le sunt percepute produsele sau serviciile, iar concurenţii au prilejul să-şi pună în valoare atuurile de comunicatori online şi să creeze sinergii cu mediul de afaceri pentru eventuale parteneriate în campanii de promovare.

 

2 Commentarii

  1. Nicorici Alin 13/09/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *