Editura Nemi pentru copii aduce Crăciunul la Gaudeamus 2018

Editura Nemi pentru copii așteaptă micii și marii cititori la standul de la Gaudeamus 2018 între 14 și 18 noiembrie pentru o întâlnire cu cele mai frumoase povești de Crăciun.

Editura Nemi la Gaudeamus 2018

Printre noutățile de la târg se numără un volum special de Crăciun din îndrăgita serie Povești din Pădurea Muzicală Poveste muzicală de Crăciun, de Cristina Andone, care cuprinde „Uvertura fulgilor curioși”, „Când vine Moșul?” și „Dimineața de Crăciun”.

Brigitte Weninger și Eve Tharlet, autoarele seriei Aventurile iepurașului Matei, le fac copiilor un minunat cadou: o colecție de povești de iarnă menite să transforme așteptarea nopții magice într-o tradiție pentru întreaga familie: cu 24 de Povești de citit înainte de Crăciun.

Unul dintre cei mai importanți și iubiți scriitori de cărți pentru copii, Michael Morpurgo, revine la Nemi cu romanul Un vultur în zăpadă, câștigător al Childrens book award 2017 și inspirat din povestea adevărată a unui om care ar fi putut să împiedice izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial. O poveste despre curaj, aventură și istorie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *